Afstandsonderwijs Deeltijd MBA in Bedrijfskunde in Oman

Vind Afstandsonderwijs Deeltijd MBA in Bedrijfskunde in Oman 2018

Bedrijfskunde

Een part-time MBA is een uitstekende manier om de geloofsbrieven te verbeteren en het verkrijgen van kennis van zaken, dat is van vitaal belang voor een snel bewegende carrière. Dit programma is uitstekend geschikt voor werkende professionals die de voorkeur geven om lessen te volgen in het weekend of tijdens de avonduren.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Hoger onderwijs in Oman wordt gedaan in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Spaans Portugees en Chinees onder andere talen. Dit is het probleem van de taalbarrières in deze instellingen voor hoger onderwijs onder andere internationale studenten geëlimineerd.

Afstandsonderwijs Deeltijd MBA in Bedrijfskunde in Oman

Lees meer

MBA In Ondernemerschap

Westford University College
Online Deeltijd 18 maanden Open Inschrijving Oman Masqat

De snelle zaken van vandaag moeten aanpassen en veranderen volgens de milieu- en technologische veranderingen. De MBA in het Ondernemerschap bereidt de studenten voor de uitdagingen om een ​​onderneming te vestigen en te groeien in het dynamische klimaat van vandaag en bouw het kader voor het runnen van een nieuwe onderneming, begrijp de rol van een ondernemersleider. [+]

MBA Entrepreneurship

Master of Business Administration (Ondernemerschap) Toegekend door Plymouth University, Verenigd Koninkrijk

Aangewezen 2% in de wereld

De snelle zaken van vandaag moeten aanpassen en veranderen volgens de milieu- en technologische veranderingen. De MBA in het Ondernemerschap bereidt de studenten voor de uitdagingen om een ​​onderneming te vestigen en te groeien in het dynamische klimaat van vandaag en bouw het kader voor het runnen van een nieuwe onderneming, begrijp de rol van een ondernemersleider. Ondernemerschap is een veld dat van toepassing is op tal van aspecten van management en business, zodat deze MBA studenten zal helpen hun carrière in de zakelijke wereld te bevorderen.... [-]