Afstandsonderwijs {mbastudies-part-time:singular} in Bedrijfskunde in Muscat Oman

Top Afstandsonderwijs {mbastudies-part-time:plural} in Bedrijfskunde in Muscat Oman 2018

Bedrijfskunde

Een part-time MBA of Master of Business Administration, is een uitstekende manier om te profiteren van graduate onderwijs kansen. Ontworpen voor werkende professionals, dit soort programma's biedt over het algemeen flexibeler lesroosters dan een typische graad.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Oman, officieel het Sultanaat van Oman, is een Arabische staat in Zuidwest-Azië aan de zuidoostkust van het Arabische schiereiland. Het heeft een strategisch belangrijke plaats aan de monding van de Perzische Golf.

Muscat is de hoofdstad van Oman en tevens de grootste stad in het gouvernement van Muscat. Het heeft wereldberoemde universiteiten die goed onderwijs geven aan leerlingen. Meest beroemde universiteit van de VAE genoemd als Sultan Qaboos University is hier ook gevestigd.

Afstandsonderwijs {mbastudies-part-time:singular} in Bedrijfskunde in Muscat in Oman

Lees meer

MBA In Ondernemerschap

Westford University College
Campus of Online Deeltijd 18 maanden Open Inschrijving Oman Muskaatdruif

De snelle zaken van vandaag moeten aanpassen en veranderen volgens de milieu- en technologische veranderingen. De MBA in het Ondernemerschap bereidt de studenten voor de uitdagingen om een ​​onderneming te vestigen en te groeien in het dynamische klimaat van vandaag en bouw het kader voor het runnen van een nieuwe onderneming, begrijp de rol van een ondernemersleider. [+]

MBA Entrepreneurship

Master of Business Administration (Ondernemerschap) Toegekend door Plymouth University, Verenigd Koninkrijk

Aangewezen 2% in de wereld

De snelle zaken van vandaag moeten aanpassen en veranderen volgens de milieu- en technologische veranderingen. De MBA in het Ondernemerschap bereidt de studenten voor de uitdagingen om een ​​onderneming te vestigen en te groeien in het dynamische klimaat van vandaag en bouw het kader voor het runnen van een nieuwe onderneming, begrijp de rol van een ondernemersleider. Ondernemerschap is een veld dat van toepassing is op tal van aspecten van management en business, zodat deze MBA studenten zal helpen hun carrière in de zakelijke wereld te bevorderen.... [-]