Filter
Deeltijd
Colombia Studievorm: Alles

Beste Deeltijd MBA in Colombia 2019

Een part-time MBA is een uitstekende manier om de geloofsbrieven te verbeteren en het verkrijgen van kennis van zaken, dat is van vitaal belang voor een snel bewegende carrière. Dit programma is uitstekend geschikt voor werkende professionals die de voorkeur geven om lessen te volgen in het weekend of tijdens de avonduren.

Als u wilt dat de corporate ladder te beklimmen en krijgen een leidinggevende functie, een MBA is voor u. Dit programma geeft je de kennis en vaardigheden om de veelzijdigheid te krijgen, in termen van begrip, van een scala aan functionele, zakelijke gebieden. Plus de mogelijkheid om instrumenten en analyse te gebruiken, om bij te dragen tot de strategische planning en besluitvorming.

Colombia is een echt divers en uniek land, gelegen in de noordwestelijke hoek van Zuid-Amerika. Met vriendelijke mensen, exotische landschappen en kosmopolitische steden, Colombia is zeker de plek om Spaans te leren.

Deeltijd MBA in Colombia

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

ISEAD Business School

Gericht aan "junior" en / of professionele ervaring, de Master of Business Administration Business School ISEAD operationeel-strategische ontwikkelt de professionele beho ... [+]

Gericht aan "junior" en / of professionele ervaring, de Master of Business Administration Business School ISEAD operationeel-strategische ontwikkeling van de professional nodig om te maken en uit te voeren in uw organisatie leidinggevende capaciteiten. Het programma geeft ook de inhoud, de visie en de mogelijkheid voor de ondernemer heeft een grotere vrijheid om hun ideeën uit te voeren, zodat u de variabelen in de besluitvorming prioriteit.

De eigen methode van het werk is een training in de besluitvorming en ontwikkelt leiderschapskwaliteiten in management perspectief.

De voordelen van het programma zijn gebaseerd op:

Rapid enterprise implementatiestrategieën werkte in de klas Klooster met ervaring in de werking van de mondiale markt internationale professionele deelnemers Consolidatie van professionele relaties, International Network ... [-]
Colombia Bogota
Vraag informatie aan
Deeltijd
13 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands