MBASTUDIES.NL

2 Top Afstandsonderwijs Deeltijd MBA in Duitsland

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ​​universiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Afstandsonderwijs Deeltijd MBA in Duitsland

2 Resultaten in MBA, Duitsland, Afstandsonderwijs Filter

Master of Business Administration

Wildau Institute of Technology
Campus Online Deeltijd Oktober 2019 Duitsland Wildau

Je hebt na uw succesvolle hbo-opleiding ten minste twee jaar werkervaring in een zakelijke organisatie of een academische instelling? Nu u van plan uw volgende

Master of Business Administration Algemeen management

Diploma University of Applied Sciences
Online Deeltijd 4 semesters Vraag informatie aan Duitsland Duitsland online

De postdoctorale master General Management met een MBA-graad (Master of Business Administration) van de DIPLOMA University stelt ervaren afgestudeerden uit de natuurwetenschappen, engineering, humaniora of sociale wetenschappen in staat managementvaardigheden te verwerven die hen in staat stellen een leidende positie in te nemen kwalificeren.