MBASTUDIES.NL

Kijk Afstandsonderwijs Deeltijd MBA Europa 2019/2020

Een part-time MBA is een uitstekende manier om de geloofsbrieven te verbeteren en het verkrijgen van kennis van zaken, dat is van vitaal belang voor een snel bewegende carrière. Dit programma is uitstekend geschikt voor werkende professionals die de voorkeur geven om lessen te volgen in het weekend of tijdens de avonduren.

Als u wilt dat de corporate ladder te beklimmen en krijgen een leidinggevende functie, een MBA is voor u. Dit programma geeft je de kennis en vaardigheden om de veelzijdigheid te krijgen, in termen van begrip, van een scala aan functionele, zakelijke gebieden. Plus de mogelijkheid om instrumenten en analyse te gebruiken, om bij te dragen tot de strategische planning en besluitvorming.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Deeltijd MBA Europa Afstandsonderwijs

14 Resultaten in MBA, Europa, Afstandsonderwijs Filter

Mini MBA

Stratford College Of Business Management
Campus Online Deeltijd 2 - 12 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Telford +1 more

Blended learning mba (master of business administration) - diploma uitgereikt door de universiteit van Londen

Magna Carta College
Online Deeltijd 24 maanden Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Oxford UK Online +1 more

Op zoek naar het beste beschikbare MBA-programma dat u thuis kunt doen en in uw leven past? De 2 jaar durende Blended Learning MBA van Magna Carta College, Oxford, in samenwerking met de London Metropolitan University (UK), is die.

Master of Business Administration

Wildau Institute of Technology
Campus Online Deeltijd Oktober 2019 Duitsland Wildau

Je hebt na uw succesvolle hbo-opleiding ten minste twee jaar werkervaring in een zakelijke organisatie of een academische instelling? Nu u van plan uw volgende

Mba met zelfontwerp concentratie

DeSales University
Campus Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Center Valley Roemenië Boekarest Allentown +4 more

Het DeSales MBA programma biedt u meer dan theorieën en tools voor een succesvolle carriere. Deze optie zal bijzonder nuttig zijn voor die studenten die liever hun breedte en diversiteit in hun studieprogramma volgen.

MBA with Project Management Concentration

DeSales University
Campus Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Center Valley Roemenië Boekarest Allentown +4 more

MBA with Marketing Concentration

DeSales University
Campus Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Center Valley Roemenië Boekarest Allentown +4 more

MBA with Management Concentration

DeSales University
Campus Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Center Valley Roemenië Boekarest Allentown +4 more

Mba met gezondheidszorg systeem management (hcsm) concentratie

DeSales University
Campus Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Center Valley Roemenië Boekarest Allentown +4 more

Het DeSales MBA programma biedt u meer dan theorieën en tools voor een succesvolle carriere. Het biedt u mogelijkheden om te bespreken en toe te passen wat u geleerd hebt.

MBA in HR

Westford University College
Campus Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten Sharjah Nigeria Lagos Verenigde Arabische Emiraten online Koeweit Koeweit Stad Saoedi-Arabië Riyadh Zuid-Afrika Johannesburg Dammam Bahrein Bahrein Online Dubai Canada Canada Online Abu Dhabi Maleisië Maleisië Online Verenigd Koninkrijk UK Online +21 more

MBA in HR

MBA in International Management

Horizons University
Campus Online Deeltijd 2 - 3 jaren September 2020 Frankrijk Parijs +1 more

De MBA in International Management richt zich op de externe en interne leidinggevende functies kenmerkend zijn voor multinationale ondernemingen (MNO's).

MBA in internationale marketing

Horizons University
Campus Online Deeltijd 2 jaren September 2020 Frankrijk Parijs +1 more

Dit programma richt zich op het snijvlak van marketing logistiek en culturele fenomenen zoals ze bestaan ​​in een hedendaagse mondiale omgeving.

Master of Business Administration Algemeen management

Diploma University of Applied Sciences
Online Deeltijd 4 semesters Vraag informatie aan Duitsland Duitsland online

De postdoctorale master General Management met een MBA-graad (Master of Business Administration) van de DIPLOMA University stelt ervaren afgestudeerden uit de natuurwetenschappen, engineering, humaniora of sociale wetenschappen in staat managementvaardigheden te verwerven die hen in staat stellen een leidende positie in te nemen kwalificeren.

MBA in supply chain, verzending

Westford University College
Campus Online Deeltijd 18 maanden Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten Sharjah Nigeria Lagos Verenigde Arabische Emiraten online Zuid-Afrika Kaapstad Saoedi-Arabië Riyadh Johannesburg Dammam Bahrein Bahrein Online Dubai Canada Toronto Abu Dhabi Maleisië Maleisië Online Verenigd Koninkrijk UK Online +20 more

MBA in Supply Chain Management, verzending

MBA in Engineering Management

Westford University College
Campus Online Deeltijd 18 maanden Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten Sharjah Nigeria Lagos Verenigde Arabische Emiraten online Zuid-Afrika Kaapstad Saoedi-Arabië Dammam Bahrein Bahrein Online Dubai Canada Canada Online Nigeria Online Toronto Abu Dhabi Maleisië Maleisië Online Jordanië Amman Verenigd Koninkrijk UK Online +22 more

De technische managers van vandaag moeten worden opgeleid voor algemeen management en specifieke engineering discipel die zal worden gebruikt door de engineeringteams die moeten worden beheerd. bouwkunde