MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Aix-en-Provence Alleen in het Nederlands Frankrijk 2020

Een part-time MBA is een uitstekende manier om de geloofsbrieven te verbeteren en het verkrijgen van kennis van zaken, dat is van vitaal belang voor een snel bewegende carrière. Dit programma is uitstekend geschikt voor werkende professionals die de voorkeur geven om lessen te volgen in het weekend of tijdens de avonduren.

Een MBA of Master of Business Administration is een tweejarige opleiding. Om een ​​MBA na te streven, studenten moeten eerst hebben een Bachelor in een gerelateerd veld ontvangen. In een MBA-programma, ontvangen de studenten zakelijke-gerelateerde cursussen die ze gekwalificeerd zijn om te werken en te beheren bedrijven en bedrijven.

 

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Aix-en-Provence in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

Euro mba

L’Institut d’Administration des Entreprises d'Aix-en-Provence
Frankrijk, Aix-en-Provence
Deeltijd MBA
Januari 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
2 jaren
01 Nov 2015
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

De EuroMBA is een educatieve consortium dat de sterke punten van zes gerenommeerde Europese business schools en universiteiten combineert. De EuroMBA curriculum richt zich op ...

Lees meer