MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Parijs over Frankrijk 2020

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ​​universiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Parijs in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

MBA in Sports Management

SMS - Sports Management School
Deeltijd MBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Frans
Campus

Dit programma bestaat uit een 4e en een 5e jaar en levert een MBA. Zeer gespecialiseerd, het is bedoeld voor toekomstige managers en experts van het universum van Sport Busine ...

Lees meer

MBA in luxe marketing

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Deeltijd MBA
sep 2020
<
Deeltijd
<
15 maanden
Engels
Frans
Campus

De MBA in luxe marketing van EIML Paris is bedoeld voor studenten en professionals die een carrière in de EIML willen nastreven. Deze training stelt studenten in staat om de v ...

Lees meer

MBA In International Marketing

Horizons University
Deeltijd MBA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus
Online

Dit programma richt zich op het snijvlak van marketing logistiek en culturele fenomenen zoals ze bestaan ​​in een hedendaagse mondiale omgeving.

Lees meer

Mba programma

European Institute of International Management
Deeltijd MBA
sep 2020
<
Deeltijd
<
16 maanden
Engels
Campus

Dit 16 maanden programma, onderwezen in het Engels en het Frans, omvat de kerncursussen en een professionele concentratie of dubbele concentraties volgens het consultancyproje ...

Lees meer

MBA In International Management

Horizons University
Deeltijd MBA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus
Online

De MBA in International Management richt zich op de externe en interne leidinggevende functies kenmerkend zijn voor multinationale ondernemingen (MNO's).

Lees meer