MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Londen van Verenigd Koninkrijk 2020

Een part-time MBA is een uitstekende manier om de geloofsbrieven te verbeteren en het verkrijgen van kennis van zaken, dat is van vitaal belang voor een snel bewegende carrière. Dit programma is uitstekend geschikt voor werkende professionals die de voorkeur geven om lessen te volgen in het weekend of tijdens de avonduren.

Een MBA of Master of Business Administration is een tweejarige opleiding. Om een ​​MBA na te streven, studenten moeten eerst hebben een Bachelor in een gerelateerd veld ontvangen. In een MBA-programma, ontvangen de studenten zakelijke-gerelateerde cursussen die ze gekwalificeerd zijn om te werken en te beheren bedrijven en bedrijven.

 

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Londen in UK

gevonden resultaten Filter

Mba in olie en gas

Middlesex University London
Verenigd Koninkrijk, Londen + 1 Meer
Deeltijd MBA
Augustus 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Voor getalenteerde mensen met het management carrière ambities in de olie- en gasindustrie, Middlesex University, in samenwerking met de IBC Academy, biedt de Oil & Gas MB ...

Lees meer

Part-time mba (avond mba en weekend mba)

University of Chicago Booth School of Business
Verenigde Staten, Chicago + 5 Meer
Deeltijd MBA
September 2020
<
Deeltijd
Engels
Campus

De avond MBA en Weekend MBA programma's bieden werkende studenten dezelfde graad, onderwezen door dezelfde wereldklasse faculteit, met dezelfde echte kwaliteit van de kwalitei ...

Lees meer

MBA Part-time

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Spanje, Madrid + 4 Meer
Deeltijd MBA
September 2020
<
Deeltijd
<
13 maanden
Spaans
Campus

En un entorno tan cambiante, competitivo y global como el actual, el MBA Part-Time de 13 meses es un programa a tiempo parcial que permite a los profesionales.

Lees meer