MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Southampton, Verenigd Koninkrijk 2020

Een part-time MBA of Master of Business Administration, is een uitstekende manier om te profiteren van graduate onderwijs kansen. Ontworpen voor werkende professionals, dit soort programma's biedt over het algemeen flexibeler lesroosters dan een typische graad.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Southampton heeft een sterke sector hoger onderwijs. Twee lokale universiteiten hebben een totaal van meer dan 40 duizend studenten en een van hen zijn gerangschikt in de top 100 universiteiten van de wereld.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Southampton in UK

gevonden resultaten Filter

Master of Business Administration (part-time)

University of Southampton - Management School
Deeltijd MBA
aug 2020
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus

De universiteit van Southampton MBA zal u de tools, kennis en het vertrouwen te geven aan het conventionele denken uit te dagen en te slagen in de huidige snel veranderende za ...

Lees meer