Filter
Deeltijd
Studievorm: Alles

Top 2 Deeltijd MBA in Internationaal Management 2019

Een parttime MBA is een manier om een ​​gevorderd diploma te behalen zonder dat je zoveel mogelijk tijd hoeft te besteden aan je huidige baan. Als u het niet erg vindt om langer te doen om het programma te voltooien, kan dit een goede optie zijn om uw tijd en geld te spreiden.

Wat is een parttime MBA in International Management? Dit programma richt zich meestal op hoe bedrijven zichzelf kunnen verwerken in een wereldwijde markt met behoud van lokale relevantie. Sommige programma's vereisen alleen een bachelordiploma, maar andere vereisen een aantal jaren werkervaring. Cursussen die u kunt volgen omvatten interculturele communicatie, financieel beheer van middelen, bedrijfsfinanciering, kwantitatieve methoden en innovatiemanagement. U kunt er ook voor kiezen om u te concentreren op een bepaald internationaal gebied, zoals Europa of Azië.

Er zijn meerdere vaardigheden die je tijdens deze opleiding kunt verwerven, waaronder tijdmanagement, leiderschap en communicatie. Het beheren van uw tijd kan uw dagelijkse activiteiten efficiënter maken, terwijl communicatie en leiderschap u vertrouwen kunnen geven in sociale omgevingen.

Werken aan een diploma in deeltijd kan elk semester minder kosten door minder boeken te kopen en minder lessen te registreren, maar elke school vereist andere kosten. Om te bepalen hoeveel geld u nodig heeft, moet u ook rekening houden met de reiskosten voor klassen die u niet online kunt nemen.

Een internationaal managementprogramma kan je voorbereiden op verschillende carrières. Sommige functies op zoek naar onder meer financieel analist, handelsspecialist en buitenlandse service officer. Bedrijven die MBA-afgestudeerden aannemen zijn aandelenbedrijven, banken en andere financiële instellingen. Vanwege de internationale focus is het mogelijk om werk te vinden in bijna elk land.

Als een internationaal onderwerp zijn MBA-programma's in internationaal management over de hele wereld te vinden. Houd bij veel scholen met online-opties de tijd om te bepalen wat het beste werkt voor uw levensstijl. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

2 Results in Internationaal Management

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Met het oog op een nieuwe dimensie in het opleidingsaanbod postgraduaat Internationale Universiteit Menéndez Pelayo (UIMP) en ICEX Spanje Export and Investment bezetten ( ... [+]

Met het oog op een nieuwe dimensie in het opleidingsaanbod postgraduaat Internationale Universiteit Menéndez Pelayo (UIMP) en ICEX Spanje Export and Investment bezetten (via Business School ICEX-CECO) een nieuwe editie van het officiële programma hebben gepland van MBA in International Management (voorheen Master in International Business Management)Binnen het ICEX Scholarship Program.

Spanje is in een versneld proces van internationalisering, die het noodzakelijk maakt dat onze jonge professionals om een ​​internationale visie van het management te verwerven en vertrouwd met de technieken en tools die specifiek zijn, met name op het gebied van economie en bedrijfsleven. Modern bedrijf nodig heeft om haar cultuur en het management van een wereldwijde oriëntatie uit te voeren en de grenzen of de marketing van hun producten en diensten, of de aankoop en levering van productieve inputs niet te zetten.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Horizons University

De MBA in International Management richt zich op de externe en interne leidinggevende functies kenmerkend zijn voor multinationale ondernemingen (MNO's). ... [+]

MBA in International Management

&nbsp

De MBA in International Management richt zich op de externe en interne leidinggevende functies kenmerkend zijn voor multinationale ondernemingen (MNO's). Elke cursus benadrukt het beheer van informatie en relaties met een verscheidenheid aan belanghebbenden, zoals investeerders, werknemers, overheden, consumenten, financiële instellingen en special interest groups.

&nbsp

&nbsp

Core Cursussen

Leiding van de hedendaagse zakelijke organisaties Global Integratie Processen Financiële Resource Management Business Research Application

&nbsp

&nbsp

Gespecialiseerde cursussen ... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Deeltijd
2 - 3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands