MBASTUDIES

3 Beste Deeltijd Deeltijd MBA in Nederland

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ‚Äč‚Äčuniversiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Deeltijd Deeltijd MBA in Nederland

gevonden resultaten Filter

Internationale actie leren MBA

Business School Netherlands
Deeltijd MBA
10 Feb 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
24 maanden
31 Jan 2020
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

Afgestudeerd met een Triple-Accredited International MBA. Blended-Learning (online) met 2 x 9-daagse conferenties in Nederland. Het BSN International Action Learning MBA-progr ...

Lees meer

Master of Business Administration (MBA) - deeltijd

The Hague University of Applied Sciences
Deeltijd MBA
31 Aug 2020
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Campus

Tijdens de MBA leer je hoe je business theory kunt toepassen op levensechte scenario's. MBA-studenten verkennen actuele casestudy's en rollenspellen als bedrijfsconsultants.

Lees meer

De maastrichtmba

Maastricht University, The MaastrichtMBA
Deeltijd MBA
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Campus

De MaastrichtMBA is een twee jaar part-time executive MBA-programma dat zich richt op verantwoord leiderschap. In deze context actief stimuleren wij u aan vaardigheden om uzel ...

Lees meer