MBASTUDIES

2 Top Deeltijd Deeltijd MBA in Rusland

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ​​universiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Deeltijd Deeltijd MBA in Rusland

gevonden resultaten Filter

Высшая школа бизнеса МГУ
Rusland, Moskou
Deeltijd MBA
September 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

MBA is een general management programma voor studenten die al ten minste twee jaar ervaring in leidinggevende werk. Deze reguliere MBA is een twee jaar deeltijd programma. Het ...

Lees meer

Master Of Business Administration

California State University, East Bay, College of Business & Economics
Verenigde Staten, Hayward + 4 Meer
Deeltijd MBA
September 2020
<
Deeltijd
01 May 2009
Engels
Campus

De Graduate Core vakken van het MBA-curriculum vormen de basis voor de geavanceerde werk dat later optreedt in het programma. De Core is het gebruikelijk om het schema van all ...

Lees meer