MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde San Diego het Verenigde Staten 2020

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ​​universiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Diego is de belangrijkste stad van de provincie van Californië, gelegen aan de kust van de Stille Oceaan. San Diego wordt beschouwd als een van de meest geletterde steden van de VS. Uit een enquête blijkt dat ongeveer 41 procent van het individu op of boven de leeftijd van 25 zijn tenminste graad houder bachelor.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde San Diego in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Deeltijd MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Deeltijd MBA
sep 2020
<
Deeltijd
<
24&nbsp;-&nbsp;30 maanden
15 jul 2020
Engels
Campus

De deeltijdse FlexMBA aan de Rady School of Management van UC San Diego is ontworpen voor werkende professionals met een passie voor innovatie. FlexMBA-studenten blinken uit i ...

Lees meer

Avond mba

Point Loma Nazarene University
Deeltijd MBA
<
Deeltijd
<
24&nbsp;-&nbsp;28 maanden
Engels
Campus

U zoekt om te presteren op een hoger niveau om je carrière te machtigen door het verkrijgen van geloofwaardigheid en inzicht en lood met invloed en doel. Met een Master of Bus ...

Lees meer