MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde San Francisco, Verenigde Staten 2020

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ​​universiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

Als u wilt dat de corporate ladder te beklimmen en krijgen een leidinggevende functie, een MBA is voor u. Dit programma geeft je de kennis en vaardigheden om de veelzijdigheid te krijgen, in termen van begrip, van een scala aan functionele, zakelijke gebieden. Plus de mogelijkheid om instrumenten en analyse te gebruiken, om bij te dragen tot de strategische planning en besluitvorming.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Francisco is de grootste financiële en culturele centrum van Californië. Samen met andere hedendaagse onderwerp van de instelling voor hoger onderwijs in de stad is bekend om graden in de gezondheids-en biomedische wetenschappen.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde San Francisco in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Babson MBA voor werkende professionals

Babson College
Verenigde Staten, Wellesley + 3 Meer
Deeltijd MBA
September 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

Kies tussen een deeltijdavond en online blended learningformats om de nr. 1 MBA in ondernemerschap te behalen terwijl je fulltime werkt.

Lees meer

MBA (parttime)

University of San Francisco - School of Management
Verenigde Staten, San Francisco + 5 Meer
Deeltijd MBA
Januari 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
15 Oct 2018
Engels
Campus

Het Part-Time MBA-diploma is ontworpen om je carrière te veranderen terwijl je aan het werk bent - het bieden van sleutelvaardigheden en nieuwe perspectieven die je meteen op ...

Lees meer

Professionele mba

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Verenigde Staten, Moraga + 1 Meer
Deeltijd MBA
Oktober 2020
<
Deeltijd
<
27 maanden
Engels
Campus

Het MBA-programma van Saint Mary's College zal u helpen bij het ontwikkelen van de perspectieven, kennis en vaardigheden die nodig zijn voor leidersposities in de bedrijfswere ...

Lees meer