MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Hayward en Verenigde Staten 2020

Een part-time MBA of Master of Business Administration, is een uitstekende manier om te profiteren van graduate onderwijs kansen. Ontworpen voor werkende professionals, dit soort programma's biedt over het algemeen flexibeler lesroosters dan een typische graad.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Hayward, Californiƫ is een stad bekend om zijn bloeiende conservenindustrie in de vroege 20e eeuw. Economie van de stad is overgegaan op industrieƫn in de verwerkende industrie en de detailhandel. Het herbergt een toestand openbare universiteit, handvol community colleges en meer particuliere universiteiten die allemaal bieden kwaliteit programma's in verschillende beroepen.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Hayward in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master Of Business Administration

California State University, East Bay, College of Business & Economics
Verenigde Staten, Hayward + 4 Meer
Deeltijd MBA
September 2020
<
Deeltijd
01 May 2009
Engels
Campus

De Graduate Core vakken van het MBA-curriculum vormen de basis voor de geavanceerde werk dat later optreedt in het programma. De Core is het gebruikelijk om het schema van all ...

Lees meer