MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Irvine - Verenigde Staten 2020

Een part-time MBA is een uitstekende manier om de geloofsbrieven te verbeteren en het verkrijgen van kennis van zaken, dat is van vitaal belang voor een snel bewegende carrière. Dit programma is uitstekend geschikt voor werkende professionals die de voorkeur geven om lessen te volgen in het weekend of tijdens de avonduren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Irvine stad werd gepland en vastgesteld door de Irvine Company in de jaren 1960. Het is uitgegroeid tot meer dan 200.000 inwoners haven binnen haar grenzen. De stad werd in de top vijf beste plekken om te wonen te danken aan de kwaliteit en scholen die een verscheidenheid aan universiteiten en hogescholen bevatten.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Irvine in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Masters of Business Administration (MBA)

Westcliff University
Deeltijd MBA
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Business Administration (MBA) -opleiding bereidt individuen voor op een loopbaan in het management. Meer specifiek is het doel om mannen en vrouwen de kans te bie ...

Lees meer