MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Irvine - Verenigde Staten 2020

Een part-time MBA of Master of Business Administration, is een uitstekende manier om te profiteren van graduate onderwijs kansen. Ontworpen voor werkende professionals, dit soort programma's biedt over het algemeen flexibeler lesroosters dan een typische graad.

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Irvine stad werd gepland en vastgesteld door de Irvine Company in de jaren 1960. Het is uitgegroeid tot meer dan 200.000 inwoners haven binnen haar grenzen. De stad werd in de top vijf beste plekken om te wonen te danken aan de kwaliteit en scholen die een verscheidenheid aan universiteiten en hogescholen bevatten.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Irvine in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Masters of Business Administration (MBA)

Westcliff University
Verenigde Staten, Irvine
Deeltijd MBA
September 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

De Master of Business Administration (MBA) opleiding bereidt mensen voor op een loopbaan in het management. Meer specifiek, het doel is om een ‚Äč‚Äčkans voor mannen en vrouwen om ...

Lees meer