MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Saratoga Springs van Verenigde Staten 2020

Een part-time MBA is een uitstekende manier om de geloofsbrieven te verbeteren en het verkrijgen van kennis van zaken, dat is van vitaal belang voor een snel bewegende carrière. Dit programma is uitstekend geschikt voor werkende professionals die de voorkeur geven om lessen te volgen in het weekend of tijdens de avonduren.

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Saratoga Springs ligt in Saratoga County, USA. De minerale bronnen zijn de meeste weten ding over deze stad. Samen met vier jaar en twee jaar bachelor-en postdoctorale programma's, instellingen voor hoger onderwijs in de stad biedt associate graden.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Saratoga Springs in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York
Verenigde Staten, Saratoga Springs
Deeltijd MBA
September 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

De Master of Business Administration programma is ontworpen voor ambitieuze en mid-career managers die hun analytische, besluitvormings- en communicatievaardigheden in complex ...

Lees meer