MBASTUDIES

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Saratoga Springs van Verenigde Staten 2020

Een part-time MBA is een uitstekende manier om de geloofsbrieven te verbeteren en het verkrijgen van kennis van zaken, dat is van vitaal belang voor een snel bewegende carrière. Dit programma is uitstekend geschikt voor werkende professionals die de voorkeur geven om lessen te volgen in het weekend of tijdens de avonduren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Saratoga Springs ligt in Saratoga County, USA. De minerale bronnen zijn de meeste weten ding over deze stad. Samen met vier jaar en twee jaar bachelor-en postdoctorale programma's, instellingen voor hoger onderwijs in de stad biedt associate graden.

Deeltijd Deeltijd MBA in de Verenigde Saratoga Springs in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York
Deeltijd MBA
sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Business Administration programma is ontworpen voor ambitieuze en mid-career managers die hun analytische, besluitvormings- en communicatievaardigheden in complex ...

Lees meer