Filter
Deeltijd
Vietnam Studievorm: Alles

Top Deeltijd MBA in Vietnam 2019

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ​​universiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

MBA is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun academische vaardigheden verder en toepassen op actuele real-life business situaties. Het helpt studenten om te reflecteren en te herpositioneren zich in termen van het kiezen van hun toekomstige loopbaan. Studenten een breed inzicht in de belangrijkste functies van een scala aan zakelijke gebieden en gebruiken deze vaardigheden bij te dragen aan de strategische richting van een bedrijf.

Vietnam officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is de meest oostelijke land op de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. In 2011 had Vietnam een ​​totaal van 163 universiteiten (waaronder senior hogescholen en instituten).

Deeltijd MBA in Vietnam

Lees meer Lees Minder

Results

Vietnamese-German University

September (midden- en kleinbedrijf Programma Training) is niet alleen een internationaal programma, maar ook een programma voor onderzoek en onderwijs aan de Universiteit ... [+]

MBA in kleine en middelgrote Enterprise Development

In bijna elk land ter wereld, wordt het grootste deel van de omzet en de werkgelegenheid gegenereerd door het midden- en kleinbedrijf (MKB). Paradoxaal genoeg, de aandacht van de meeste zakelijke auteurs en universitaire programma's is voornamelijk gericht op de grote bedrijven, hun speciale problemen en inzichten.

September (midden- en kleinbedrijf Programma Training) is niet alleen een internationaal programma, maar ook een programma voor onderzoek en onderwijs aan de Universiteit van Leipzig en Vietnamese-Duitse universiteit. Het is gewijd aan het verstrekken van theoretische inzichten en praktische ervaring bevorderen midden- en kleinbedrijf (MKB). We hebben besloten om ons programma te baseren op de patronen van de uitstaande Duitse Mittelstand die proberen om de kennis om bedrijven en instellingen te zenden van over de hele wereld om uit te voeren winnende strategieën om met succes te bevorderen MKB.... [-]

Vietnam Ho Chi Minh-stad
September 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands