Deeltijd MBA in Vietnam

Top Deeltijd MBA in Vietnam 2018/2019

MBA

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ​​universiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

Als u wilt dat de corporate ladder te beklimmen en krijgen een leidinggevende functie, een MBA is voor u. Dit programma geeft je de kennis en vaardigheden om de veelzijdigheid te krijgen, in termen van begrip, van een scala aan functionele, zakelijke gebieden. Plus de mogelijkheid om instrumenten en analyse te gebruiken, om bij te dragen tot de strategische planning en besluitvorming.

Vietnam officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is de meest oostelijke land op de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. In 2011 had Vietnam een ​​totaal van 163 universiteiten (waaronder senior hogescholen en instituten).

Deeltijd MBA in Vietnam

Lees meer

Mba in kleine en middelgrote ontwikkeling van het bedrijfsleven

Vietnamese-German University
Campus Deeltijd 2 jaar September 2019 Vietnam Ho Chi Minh-stad

September (midden- en kleinbedrijf Programma Training) is niet alleen een internationaal programma, maar ook een programma voor onderzoek en onderwijs aan de Universiteit van Leipzig en Vietnamese-Duitse universiteit. [+]

MBA in kleine en middelgrote Enterprise Development

In bijna elk land ter wereld, wordt het grootste deel van de omzet en de werkgelegenheid gegenereerd door het midden- en kleinbedrijf (MKB). Paradoxaal genoeg, de aandacht van de meeste zakelijke auteurs en universitaire programma's is voornamelijk gericht op de grote bedrijven, hun speciale problemen en inzichten.

September (midden- en kleinbedrijf Programma Training) is niet alleen een internationaal programma, maar ook een programma voor onderzoek en onderwijs aan de Universiteit van Leipzig en Vietnamese-Duitse universiteit. Het is gewijd aan het verstrekken van theoretische inzichten en praktische ervaring bevorderen midden- en kleinbedrijf (MKB). We hebben besloten om ons programma te baseren op de patronen van de uitstaande Duitse Mittelstand die proberen om de kennis om bedrijven en instellingen te zenden van over de hele wereld om uit te voeren winnende strategieën om met succes te bevorderen MKB.... [-]