"Zaken en overheid zijn zo radicaal met elkaar verweven, en beide fundamenteel menselijke instituties - de scheiding, als die er ooit is geweest, wordt steeds magerder - beleidsvormen vormen het beleid van bedrijven en bedrijven, en dezelfde mensen spelen beide kanten van het spel. Duurzaamheid kan niet alleen worden bevorderd door het bedrijfsleven, noch door de overheid alleen, maar door allebei samen te werken. "-Edward West, oprichter, Mission Motors MBA '07, Presidio Graduate School

MBA / MPA Dual Degree:

Presidio Graduate School biedt voltijdstudenten in San Francisco de mogelijkheid om in drie jaar twee masterdiploma's te behalen: een MBA en een MPA in duurzaam management. Studenten voltooien dit rigoureuze curriculum van 90 studiepunten waarin het beste van onze innovatie-educatie in de private sector wordt gecombineerd met onze geavanceerde publieke sectortraining.

Samenvatting van het MBA / MPA Dual Degree-programma.

Van marketing en duurzame activiteiten, tot stedelijke ontwikkeling en publieke sectorfinanciering : onze MBA / MPA-studenten met dubbele opleiding kunnen het volledige speelveld vanuit meerdere institutionele perspectieven bekijken en een uitgebreid beeld hebben van hoe te innoveren en verandering te bewerkstelligen. Dit is een ideale keuze voor studenten die een leidende rol willen spelen in sectoren die opereren tussen de publieke en private sector, en die commerciële en beleidsdoelstellingen willen afstemmen op meer duurzame resultaten.

Met de MBA / MPA Dual Degree kunnen afgestudeerden overal in een marktsysteem gedijen, van lokale en federale overheidsinstanties, tot startups van ondernemingen, tot Fortune 100-bedrijven, tot NGO's. Onze MBA / MPA Dual Degree-studenten zijn ook bij uitstek geschikt om te werken in sterk gereguleerde industrieën, waaronder energie, voedsel en landbouw, cannabis en gezondheidszorg; en een rol te vervullen in bedrijfsontwikkeling, belangenbehartiging of externe zaken.

Een krachtig geïntegreerd ontwerp

Het ontwerp van de MBA / MPA Dual Degree illustreert de onderscheidende systeemdenkendenbenadering van PGS voor duurzaam beheer. Deze MBA / MPA Dual-graad is gebaseerd op dezelfde MBA- en MPA-grondslagen als onze single degree-programma's.

Hoewel ons individuele MBA- en MPA-curriculum al sterk geïntegreerd is, waarbij 50% van de cursussen overlapt, biedt de MBA / MPA Dual-graad de mogelijkheid om de volledige reeks cursussen uit elk programma te volgen en diepgaande vaardigheden te verwerven in sectoroverschrijdend beheer en samenwerking.

Het MBA / MPA Dual Degree-programma culmineert in MBA- en MPA Capstone-projecten die de bereidheid van de afgestudeerde aantonen om de meest hardnekkige intersectorale uitdagingen aan te gaan.

Let op: Vanwege de hybride (gecombineerde online / maandelijkse cursus in persoon) cursusstructuur, is dit programma niet open voor internationale studenten die een studentenvisum nodig hebben. Bekijk ons ​​MBA in Sustainable Business, Seattle Metro-programma als een studentenvisum vereist is.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Presidio Graduate School »

Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
3 jaar
Voltijd