Lees de Officiële Beschrijving

Waarom de Zwitserse School of Management in Rome?

Simpel gezegd, een Zwitserse onderwijs draagt ​​waarde.

De VS en de EU geaccrediteerde Dual MBA geeft u meer dan een nieuwe lijn op je cv. Het geeft je een professionele uitje naar de carrière die u wilt, waar ook ter wereld.

De SSM-INSEEC dual Masters Degree Program biedt onze MBA-studenten met een sterke set van internationale ervaringen en mogelijkheden. In de loop van het programma, de Dual MBA biedt studenten een internationaal perspectief, zowel in als buiten de klas. Gebruikmakend van de ervaringen van twee dynamische business schools, zullen de studenten 'netwerken van klasgenoten en docenten worden verdubbeld, terwijl Dual MBA grads sterkere kandidaten voor werkgevers met master-opleidingen van zowel de Zwitserse School of Management in Rome en INSEEC in Parijs of Londen kan worden. En met de tijd doorgebracht in Rome, Parijs of Londen studenten kan echt vrienden te maken van over de hele wereld! Het programma eindigt met een zes-maanden betaalde stage, hetzij in Parijs of Londen.

Leren in Practise

De leerlingen moeten weten dat er speciale momenten dat alles wat we geleerd hebben in beeld te trekken. Als theorie, praktijk, ervaring en talent komen allemaal op een scherpe punt een beslissing die een definitieve manier van handelen vormen. Wanneer het niet langer een kwestie van wat kan worden gedaan, maar van wat u gaat doen.

Dat is de Zwitserse manier van zakendoen. Zwitserland uitstekende reputatie is te wijten aan een hooggekwalificeerde arbeidskrachten uitvoeren van hoogopgeleide werk. De bron van deze reputatie is wat Zwitserland staat bekend om - hoge kwaliteit van het onderwijs in heel Europa.

Gerangschikt onder de beste MBA-programma's wereldwijd

De Zwitserse School of Management MBA-diploma wordt uitgereikt in samenwerking met INSEEC Business School, waarvan de MBA is gerangschikt onder de beste programma's wereldwijd. Verder wordt de SSM MBA volledig geaccrediteerd door IACBE en het Department of Veterans Affairs in de Verenigde Staten. SSM is een kwaliteit gecertificeerd school met de EduQua, de Zwitserse Quality Certification label voor instellingen voor hoger en permanente educatie.

Onze aanpak richt zich op vijf gebieden:

Global & Managerial Intelligence

De uitdaging van het werken in een geglobaliseerde wereld. Mix-up met internationale kandidaten en ervaren wat het betekent om schouder werken aan schouder met mensen van verschillende landen, cultuur en uitzicht.

Leren in de praktijk

Leer hoe om beslissingen te nemen in het gezicht van tegenstrijdige gegevens, complex politiek en intense druk.

Ondernemerschap & innovatie

Ontdek een potentiële nieuwe onderneming, te verbinden met ondernemers, en ontdek nieuwe kansen.

Een echt Dual Degree ervaring om u uniek te maken!

De Dual MBA-programma kan binnen 18 of 24 maanden worden afgerond. Het programma start in september of in januari in Rome bij de Zwitserse School of Management, waar u zal gaan door alle core cursussen en zijn gespecialiseerd in Global Management en leiderschap. Na een jaar bij SSM in Rome, zult u naar INSEEC Parijs of Londen voor nog eens zes maanden van school. Zodra je klaar bent met je academische circuit, zal INSEEC interviews voor u organiseren, te gaan voor een betaalde stage, hetzij in Parijs of Londen.

Aan het einde van uw reis, zul je afstuderen met een internationaal erkende dual-MBA-graad en zes maanden werkervaring. De stage is niet verplicht om het verkrijgen van de Dual MBA degree.ome is meer dan een fascinerende Europese hoofdstad; Het is een spectaculair encyclopedie van levende geschiedenis.

De Rome voordeel

Er is gezegd dat alle wegen leiden naar Rome, en in Rome, elke weg leidt naar de eeuwigheid. Wonen en studeren in Rome biedt een zeldzame kans om een ​​cultuur te ervaren, die hielp vormen de moderne wereld. Komen studeren aan de Zwitserse School of Management en lopen op de zelfde oude kasseien waar eens Julius Cesar of Constantijn de Grote doorgegeven.

Het voordeel Paris

In Parijs, de lucht is dik met de mogelijkheid. Studenten die wonen en studeren in Parijs te profiteren van de mogelijkheden door middel van onderzoek naar de kwaliteit onderwijsinstellingen en het leven het leven in een van cool en trendy wijken van Parijs. Studenten die in het buitenland studeren in Parijs ook gebruik maken van de overvloed aan culturele hotspots, pictogrammen en happenings van Parijs. Veel studenten zelfs verplichten tot geavanceerde taalprogramma's en de kwaliteit van stages in enkele van de vele krachtige industrieën van Parijs. Uiteindelijk Parijs studeren in het buitenland programma's bieden studenten een expansief prachtige kans academisch, persoonlijk en professioneel.

alumni Relaties

Build-verbindingen en ontdek zakelijke kansen. Als een MBA-deelnemer, heb je de mogelijkheid om internationale conferenties jeugd georganiseerd door academische partners SSM's in Europa mee te hebben. Verder heeft u de mogelijkheid om te veranderen in de Dual of hoofdstad MBA-programma, het verlenen van jezelf een betaalde stage van zes maanden in Parijs of Londen.

Als u wilt uw carrière te nemen naar het volgende niveau, naar Rome. Ontdek hoe Swiss denken zal je carrière verder dan je ooit hebt gedacht rijden.

Curriculum & Teaching

De lessen zijn twee keer per week: maandag en donderdag van 6-9, met inbegrip van twee woensdagen per maand. Dit zal u toelaten om meteen te gaan naar een baan of stage verdienen werkervaring. Verder, terwijl je in Rome, staat het u, om op grote schaal te reizen ons mooie land.

Kies uw Specialisatie / Major

De Dual MBA-programma stelt u in staat zich te specialiseren in twee verschillende gebieden, het verdienen van meer dan 60 ECTS. Terwijl in Rome, zal je specialiseren in Global Management & Leadership. Voor Paris & London, kunt u kiezen uit de lijst hieronder:

Terwijl in ROME - Bij de Zwitserse School of Management:

Global Management & Leadership Track

  • Het Global Management & leiderschap spoor ontwikkelt leiders om de wereldwijde activiteiten effectief te beheren met een uitgebreid curriculum dat de core business competenties die nodig zijn om te slagen in de hedendaagse mondiale economie beslaat. MBA lessen worden meestal gegeven in de avond om tegemoet voor professionals die werken of voor studenten die willen werken of een stage volgen.

Terwijl in PARIS - At INSEEC Parijs

  • internationale bedrijfsleven
  • Marketing & Brand Management
  • Fashion Marketing & Luxury Brands
  • financiën

(Kies een van de Tracks)

Als u zich verplaatst in de tweede fase van het programma, zult u dan juist dieper in internationaal management en selecteer het bedrijf track die het beste past bij uw carrière doelen.

Terwijl in London - bij INSEEC Londen

  • Corporate finance
  • Financial Markets
  • Merkmanagement
  • Int. Bedrijfsmanagement

(Kies een van de Tracks)

In de derde fase, leert u de wereldwijde competenties die nodig zijn om vandaag een strategische analyse van het bedrijfsleven. Studenten zullen blijven om te leren hoe om effectief te werken in verschillende markten en bedrijfsculturen, te analyseren en aan te pakken toekomstige mogelijkheden.

Ontdek de SSM verschil

Gedurende het MBA-programma, zullen de studenten studeren leiderschap, het bedrijfsleven, ondernemerschap en het management filosofieën die kunnen worden toegepast op een leidinggevende rol in heel uiteenlopende bedrijfstakken. Onze business school geeft ook studenten hands-on, van toepassing ervaring met het leiden groepen en klassikale discussies.

Onze International Accredited MBA bestaat uit lezingen, bedrijfsbezoeken, het bezoeken van sprekers, self-assessment oefeningen en CV / stage counseling. Ons doel is om te beginnen groeiende netwerken studenten vanaf het moment dat ze aankomen.

Studenten zullen ook merken dat onze MBA locatie in het centrum van de stad geeft studenten de mogelijkheid om te profiteren van alle Rome te bieden heeft. De lessen zijn op loopafstand van alles, van het Pantheon naar de Spaanse Trappen naar het Vaticaan.

Bekijk onze Executive MBA-programma en onze unieke hoofdstad MBA-programma ook.

Een groot business school moet hard werken om uw carrière te verbeteren. Bij SSM, dat is precies wat we doen voor een ieder van onze studenten.

Wij beschikken over maandelijkse inschrijvingen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Swiss School of Management, Rome Italy

Zie 2 andere vakken van Swiss School of Management, Rome Italy »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
19,900 EUR
€ 19.900
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum