Waarom de Swiss School of Management in Rome?

Simpel gezegd, een Zwitserse opleiding heeft waarde.

Onze VS en EU geaccrediteerde Dual MBA Degree geeft je meer dan een nieuwe lijn op je cv. Het geeft je een professioneel uitje naar de carrière die je wilt, overal ter wereld.

40107_swiss_school_of_management_992.jpg

Het SSM-INSEEC dual Masters Degree-programma biedt onze MBA-studenten een sterke reeks internationale ervaringen en kansen. In de loop van het programma biedt de Dual MBA studenten een internationaal perspectief, zowel in als buiten de klas. Door gebruik te maken van de ervaringen van twee dynamische business schools, zullen de netwerken van studenten van klasgenoten en professoren worden verdubbeld, terwijl Dual MBA-cijfers sterkere kandidaten kunnen worden voor werkgevers met een masteropleiding van zowel de Swiss School of Management in Rome als INSEEC in Parijs of Londen. En met tijd doorgebracht in Rome, Parijs of Londen kunnen studenten echt vrienden maken van over de hele wereld! Het programma eindigt met een betaalde stage van zes maanden in Parijs of Londen.

Leren in de praktijk

Studenten moeten weten dat er speciale momenten zijn die alles wat we hebben geleerd onder de aandacht brengen. Wanneer theorie, praktijk, ervaring en talent allemaal op één punt komen - een beslissing die een definitieve manier van handelen vormt. Wanneer het niet langer een kwestie is van wat gedaan kan worden, maar van wat je gaat doen.

Dat is de Zwitserse manier van zakendoen. De reputatie van Zwitserland voor uitmuntendheid is te danken aan een hooggekwalificeerde beroepsbevolking die hooggeschoold werk verricht. De bron van deze reputatie is waar Zwitserland om bekend staat: kwalitatief hoogstaand onderwijs in heel Europa.

Gerangschikt onder de beste MBA-programma's wereldwijd

De MBA-graad van de Swiss School of Management wordt uitgereikt in samenwerking met INSEEC Business School, waarvan de MBA-graad tot de beste programma's ter wereld behoort. Verder is de SSM MBA-graad volledig geaccrediteerd door IACBE en het Department of Veterans Affairs in de VS. SSM is een kwaliteit gecertificeerde school door EduQua, het Zwitserse kwaliteitskeurmerk voor instellingen voor hoger en permanent onderwijs.

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Onze aanpak richt zich op vijf gebieden:

Globaal

Ga de uitdaging aan om in een mondiale wereld te opereren. Mix met internationale kandidaten en ervaar wat het betekent om schouder aan schouder te werken met mensen uit verschillende landen, culturen en opvattingen.

Leren in de praktijk 40108_swiss_school_of_management_993.jpg

Leer hoe u beslissingen kunt nemen in het licht van tegenstrijdige gegevens, complexe politiek en intense druk.

ondernemerschap

Verken een potentiële nieuwe onderneming, maak contact met ondernemers en ontdek nieuwe kansen.

Een echt Dual Degree-ervaring om u uniek te maken!

Het Dual MBA-programma kan binnen 18 of 24 maanden worden voltooid. Het programma begint in september of in januari in Rome op de Swiss School of Management, waar je alle kerncursussen doorloopt en je specialiseert in wereldwijd management en leiderschap. Na een jaar bij SSM in Rome, verhuis je naar INSEEC Parijs of Londen voor nog eens zes maanden school. Als je klaar bent met je academische traject, organiseert INSEEC interviews voor je om een betaalde stage te volgen in Parijs of Londen.

Aan het einde van je reis studeer je af met een internationaal erkend dual-MBA-diploma en zes maanden werkervaring. De stage is niet verplicht om de Dual MBA-graad te behalen. Sommige is meer dan een fascinerende Europese hoofdstad; het is een spectaculaire encyclopedie van levende geschiedenis.

Het voordeel van Rome

Er is gezegd dat alle wegen naar Rome leiden, en in Rome leidt elke weg naar de eeuwigheid. Wonen en studeren in Rome biedt een zeldzame kans om een cultuur te ervaren die de moderne wereld heeft helpen vormen. Kom studeren aan de Swiss School of Management en loop over dezelfde oude keien waar ooit Julius Cesar of Constantijn de Grote voorbijgingen.

Het voordeel van Parijs

In Parijs is de lucht dik van mogelijkheid. Studenten die in Parijs wonen en studeren profiteren van de mogelijkheden door te studeren aan kwaliteitsvolle onderwijsinstellingen en het leven te leven in een van de coole en trendy buurten van Parijs. Studenten die in Parijs in het buitenland studeren, profiteren ook van de overvloed aan culturele hotspots, iconen en gebeurtenissen in Parijs. Veel studenten verbinden zich zelfs tot geavanceerde taalprogramma's en kwaliteitsstages in enkele van de vele krachtige industrieën van Parijs. Uiteindelijk bieden Parijse studieprogramma's in het buitenland studenten een enorm geweldige kans op academisch, persoonlijk en professioneel gebied.

Alumnirelaties

Bouw verbindingen op en ontdek zakelijke kansen. Als MBA-deelnemer krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan internationale jeugdconferenties georganiseerd door de academische partners van SSM in Europa. Verder heb je de mogelijkheid om over te stappen naar het Dual of Capital MBA-programma, waarbij je jezelf een betaalde stage van zes maanden in Parijs of Londen toekent.

Als je je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, ga dan naar Rome. Ontdek hoe Zwitsers denken je carrière verder zal brengen dan je ooit had gedacht.

40111_swiss_school_of_management_linkedin.jpg

leerplan

De lessen worden twee keer per week gegeven: maandag

Kies uw specialisatie / major

Met het Dual MBA-programma kun je je specialiseren in twee verschillende velden en meer dan 60 ECTS behalen. In Rome zul je je specialiseren in Global Management

Terwijl in ROME - aan de Swiss School of Management:

Wereldwijd management

  • Het wereldwijde management

Terwijl in PARIJS - bij INSEEC Parijs

  • Internationale zaken
  • afzet
  • Modemarketing
  • Financiën

(Kies een van de nummers)

Terwijl u de tweede fase van het programma ingaat, duikt u vervolgens verder in internationaal management

Terwijl in LONDEN - bij INSEEC Londen

  • Bedrijfsfinanciën
  • Financiële markten
  • Merkmanagement
  • Int. Bedrijfsmanagement

(Kies een van de nummers)

In de derde fase leert u de wereldwijde competenties die nodig zijn om vandaag de zaken strategisch te analyseren. Studenten blijven leren hoe ze effectief kunnen werken tussen markten en bedrijfsculturen, kunnen toekomstige kansen analyseren en aanpakken.119477_05.jpg

Ontdek het verschil van SSM

Gedurende het MBA-programma bestuderen studenten leiderschaps-, bedrijfs-, ondernemerschaps- en managementfilosofieën die kunnen worden toegepast op elke managementrol in verschillende bedrijfstakken. Onze business school biedt studenten ook praktische, toepasselijke ervaring leidende groepen en klassikale discussies.

Onze International Accredited MBA omvat lezingen, bedrijfsbezoeken, gastsprekers, zelfevaluatie-oefeningen en CV / stagebegeleiding. Ons doel is om de netwerken van studenten te laten groeien vanaf het moment dat ze aankomen.

Studenten zullen ook merken dat onze MBA-locatie in het stadscentrum studenten in staat stelt te profiteren van alles wat Rome te bieden heeft. De lessen liggen op loopafstand van alles, van het Pantheon tot de Spaanse Trappen naar het Vaticaan.

Bekijk ook ons Executive MBA-programma en ons unieke Capital MBA-programma.

Een geweldige business school zou hard moeten werken om je carrièremogelijkheden te verbeteren. Bij SSM is dat precies wat we doen voor al onze studenten.

We bieden maandelijkse inschrijvingen.

40110_swiss_school_of_management_colosseum.jpggetuigenissen

Naam: David Schattschneider

Werkplaats: Rome International Airport - Cargo City

Afstudeerjaar: 2018

Huidige functie: postmanager voor militaire postoperaties - Fiumicino International Airport

Favoriete quote: “Ik kan me geen carrière meer belonen. En elke man aan wie in deze eeuw kan worden gevraagd wat hij heeft gedaan om zijn leven de moeite waard te maken, denk ik kan met veel trots en voldoening reageren: 'Ik diende bij de Amerikaanse marine.' - John F. Kennedy

Waar zie je jezelf over 5 jaar?
Ik heb er alle vertrouwen in dat ik over 5 jaar gepromoveerd zal worden tot een Senior Manager niveau van Mail Operations in het buitenland of in de Verenigde Staten.

Dus je hebt in 2018 MBA-lessen afgerond, vertel ons over je ervaring na je MBA-programma.
Ik heb deelgenomen aan het MBA-programma van SSM tijdens mijn huidige baan op Rome International Airport. Ik zag het als een kans om mijn kennisniveau als senior manager en leider uit te breiden, omdat ik 2 eerdere bacheloropleidingen had afgerond bij andere Amerikaanse universiteiten. Ik heb mijn MBA afgerond omdat het altijd al mijn doel was om een MBA te kunnen behalen. Het programma was zeer bevredigend en er is zoveel geleerd tijdens de verschillende cursussen. Na het afronden van de MBA-opleiding zal ik mijn huidige werkzaamheden voortzetten in militaire postpostoperaties op Fiumicino International Airport. Vandaag leid ik meer dan 10 mensen in de operaties en geef ik toezicht op meer dan 3 miljoen kilo post per jaar die door de luchthaven van Rome en verschillende vrachtmagazijnen loopt.

Welke vaardigheden heb je nodig om je werk te doen?
Leiderschap en managementvaardigheden zijn erg belangrijk in mijn werk. In staat zijn om mensen goed te beheren op een manier die hen in staat stelt hun missie te voltooien en hen de tools geeft die nodig zijn om hun werk te doen. Mensen aanwerven, trainen en managen in postoperaties, en hen specifiek motiveren op een manier die hen het inzicht geeft om hun dagelijkse taken te voltooien, is een van mijn andere doelen. Het hebben van de achtergrond in militaire post is een topprioriteit in mijn werk zonder de technische kennis dat deze baan niet mogelijk zou zijn. Daarnaast heb ik vele jaren werk en ervaring met de United States Postal Service, die van cruciaal belang is geweest om precies te weten welke bewerking en routering van e-mail vereist is voor verschillende regio's.

Wat zijn jouw toekomstplannen?
Ik ben momenteel erg blij met mijn huidige baan en mijn managementfunctie. De organisatie is een geweldige werkgever en ik ben er erg trots op om ervoor te werken. Mijn toekomstige doelen zijn om samen met de organisatie te groeien en naar hogere rangen te klimmen binnen de opdracht om mezelf als leider altijd te verbeteren. Ik ben zeer gemotiveerd om ervaring op te doen op het gebied van post en logistiek om meer verantwoordelijkheden te nemen. Hoe meer kennis ik kan opdoen en tegelijkertijd degenen kan trainen die voor mij werken, hoe meer mijn organisatie vanuit een organisatorisch aspect een betere werking kan worden. Voortdurend wil ik verbeteren en altijd verbeteringen aanbrengen binnen deze organisatie om altijd vooruit te komen en te veranderen in deze enorm veranderende en voortschrijdende logistieke wereld.

Als u uw ervaring in Rome tijdens uw MBA zou kunnen beschrijven, hoe zou u het dan samenvatten?
Bij SSM heb ik veel geleerd van mensen met uitgebreide ervaring op verschillende managementniveaus. De ervaring was zo lonend omdat het betrokken tijdsproces zeer verrijkend was. Facultaire medewerkers waren van de hoogste graad van onderwijsprofessionals in hun instructie en hun onderwijstechnieken. Toen ik begon, had ik al ervaring in zowel online als in klassenuniversiteiten. De ervaring om elke avond naar Campo di Fiore te gaan, was zo'n geweldige ervaring. Ik zou het werk op de luchthaven altijd verlaten met voldoende tijd om mezelf ongeveer 30 minuten extra tijd te geven in geval van mogelijke vertragingen om ervoor te zorgen dat ik van tevoren in de klas zat. Lopen vanuit het Trastevere-gebied om bij Pizza del Biscione 95 aan te komen was erg ontspannend en het bereidde me voor op de academici van de avond die voor me zouden liggen. De mogelijkheid om in zo'n mooie stad als Rome te studeren was een ervaring die zeer bevredigend en lonend was.

Kun je een ervaring delen die het meest memorabel is met betrekking tot het MBA-programma?
Misschien was de meest memorabele ervaring die ik voor altijd bij me zal houden het kameraadschap tussen mijn klasgenoten en de verschillende faculteitsleden. Ik voelde dat alle klasgenoten een sterke band met elkaar hadden en iets dat we nog vele jaren zullen volhouden. Iedereen binnen de klas werkte altijd samen aan elk project of elke presentatie die we voor elke klas moesten presenteren.

Wat was je favoriete les in het programma en waarom?
Mijn favoriete klasse van het programma was een concurrentiestrategie met Paolo Bongarzoni. De reden dat ik zoveel van deze les genoot, was dat de professor de details van de concurrentiestrategie uitlegde en de concepten in de echte wereld bracht, zodat de studenten de technische aspecten van deze cursus konden begrijpen. Hij zorgde er altijd voor dat elke student aandacht aan de presentator besteedde en dat alle studenten luisterden naar wat er werd besproken om ervoor te zorgen dat de discussie door iedereen werd gemaximaliseerd en dat we samen leerden.

Welk advies zou u nieuwkomers in het MBA-programma of voor geïnteresseerden geven?
Dit SSM MBA-programma is zo de moeite waard! De structuur van de klas is dat het niet te veel studenten zijn, maar voldoende om kleine groepen te creëren voor speciale projecten en presentaties. Vanwege de diversiteit van de studenten is het zo leuk om veel culturen in de klas te hebben. Je krijgt te horen over verschillende culturen en de studenten brengen hun eigen ervaringen in de discussie tijdens veel van de lessen. Ik raad deze universiteit ten zeerste aan aan die potentiële studenten die willen slagen en een toekomst willen maken in elk bedrijf, betere leiders willen worden, die ondernemersdromen hebben en de basis willen leggen voor een toekomst voor een succesvol leven in het bedrijfsleven. Als nieuwkomer in de SSM-familie kan ik zeggen dat het een zeer gastvrije ervaring en school was waar je de tools krijgt om te beheren en te groeien als een toekomstige leider in je toekomstige zakelijke kansen. Het personeel, de professor en de president van SSM Rome nemen allemaal de tijd om alle lessen met u door te nemen en als er specifieke vragen zijn, stellen ze zich erop om ervoor te zorgen dat u op dat gebied goed geïnformeerd bent.

Wat onderscheidt u volgens deze MBA van andere MBA-programma's?
Ik denk dat het verschil is dat dit MBA-programma is opgebouwd rond de maandelijkse klassenstructuur en de constante interactie van de leraar met de studenten. Het is omdat lesgeven heel persoonlijk is en zich op elke persoon afzonderlijk richt. De SSM-president is direct toegewijd aan elke student en geeft feedback die dit MBA-programma meer op een persoonlijk niveau maakt. Bedankt voor alles en een prachtig schooljaar 2017-2018. Ik ben erg trots om bij de SSM-familie en SSM-alumni te horen!

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Swiss School of Management, Rome Italy

Zie 2 andere vakken van Swiss School of Management, Rome Italy »

Laatst bijgewerkt op Augustus 15, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
19,900 EUR
€ 19.900
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Swiss School of Management: WE CREATE LEADERS

Swiss School of Management MBA Program

Discover the Swiss School of Management experience!

Swiss School of Managemenr webinar on MBA and Leadership skills 2019