Duale Studies Programma's

Een MBA of EMBA duale studie geeft studenten de kans om een business opleiding te combineren met een ander graduate programma.

Enkele voorbeelden van andere disciplines waar studenten van duale studies aan deelnemen zijn techniek, rechten, volksgezondheid, gezondheidsadministratie, bio-geneeskunde, maatschappelijk werk, economie, en verpleging. MBA Duale Studies programma's hebben vaak één jaar minder nodig om af te ronden, dan wanneer de student beide studies afzonderlijk volgt, maar deze periode is afhankelijk van het programma en de universiteit. Het volgen van een MBA Duale Studies kan streng en uitdagend zijn, maar de resultaten zijn zowel professioneel als persoonlijk zeer de moeite waard.

Het brede scala aan duale studies programma's kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Begin jouw zoektocht door hieronder de lijst met populairste business duale studies te bekijken.

Recent toegevoegde Duale MBA's

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat zijn Business Duale Studies?

Duale opleidingen geven studenten de kans om hun onderwijs aan te passen door het combineren van twee verschillende opleidingen in één. Master of Business Administration en Executive Master of Business Administration werken goed in Duale Studie programma's. De strategisch leiderschap en probleemoplossende vaardigheden die worden aangeleerd tijdens een MBA en EMBA programma zijn toe te passen binnen elke sector in de markt. Enkele van de Duale Studies combinaties die mogelijk zijn: • EMBA / MBA • MBA / Accounting • MBA / Master of Science in Financiën • MBA / Marketing • MBA / Technology Management • MBA / Master of Science in Engineering and Applied Science • MBA / Masters in International and Public Affairs • MBA / Juris Doctor (Law) • MBA / Master of Science in Nursing • MBA / Masters in Public Health • MBA / Master of Science in het sociaal werk • EMBA / Masters in Healthcare Organizations management

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Duale Studie?
Door het volgen van een duale studie kunnen studenten zich tegelijkertijd in twee academische disciplines specialiseren en worden specialisten op het snijvlak van business met een andere discipline. Werkgevers zien een kandidaat met een duale MBA of EMBA in combinatie met een ander vakgebied als hooggekwalificeerde kandidaten voor een leidinggevende positie binnen dat gebied.

Wat leer je tijdens een Duale Studie?
Duale Studies combineren echte business onderwerpen, zoals financiën, marketing, boekhouding, gedrag in organisaties en leiderschap met studies binnen een ander veld. Om te worden toegelaten tot een Duale Studie moeten kandidaten zich normaal gesproken zowel bij de business school als ook bij de andere faculteit voor hun tweede vakgebied aanmelden (bijvoorbeeld de Rechtenfaculteit, Geneeskunde of Applied Science).

Wat zijn de kosten van een Duale Studie?
Hoewel streng en competitief, kan een Duale Studie zeer waardevol zijn, aangezien het twee kwalificaties tegelijk aanbiedt. De kosten die gepaard gaan met het volgen van een Duale Studie, variëren sterk per universiteit. Er kunnen beurzen of financiële ondersteuning ter beschikking worden gesteld door particuliere organisaties of de universiteit zelf om zo Duale Studies studenten te helpen tijdens hun studieperiode. Het is een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met de scholen over kosten en financieringsmogelijkheden.

Wat voor carrierèperspectieven biedt een Duale Studie?
Een Duale Studie biedt aanzienlijke professionele voordelen voor pas-afgestudeerden en voor diegenen die al een aanzienlijke tijd binnen hun vakgebied werkzaam zijn. Aanwezige kwaliteiten en ervaring kan worden uitgebreid dankzij de academische slagkracht van een Duale Studie. Om in aanmerking te komen voor een promotie tot leidinggevende binnen hun vakgebied, vinden veel professionals het behalen van een Duale Studie met een EMBA of een MBA van cruciaal belang.

Wat zijn de vereisten voor een Duale Studie?
Voorafgaand aan het aanmelden voor een Duale Studie met een MBA of EMBA, zullen studenten bevredigende Bachelor-cijfers moeten voorleggen aan de business school en andere facultaire toelatingsafdelingen. Daarnaast kan van sommige aanvragers worden verlangd dat ze testscores inleveren van een taaltoets, aantonen dat ze een minimum aantal jaren werkervaring hebben en/of dat ze de scores indienen van een toelatingsexamen (zoals de GMAT of GRE). Eenmaal toegelaten tot de duale opleiding wordt van de studenten verwacht dat zij zowel aan de academische eisen van de MBA of EMBA voldoen als aan de eisen van het andere vakgebied. Lees meer over de eisen rechtstreeks op de pagina van het programma.

Waarom een ​​Online Duale Studie volgen?
Het volgen van een online Duale Studie kan ervoor zorgen dat meer dan ooit tevoren mensen de mogelijkheid hebben om een studie te volgen, dankzij up-to-date e-learning technologie die het klaslokaal naar je toe brengt. Neem contact op met de universiteit van je voorkeur om te zien of ze online Duale Studie programma's aanbieden.

Waar kun je een Duale Studie volgen?
Duale Studie programma's die een MBA of EMBA combineren met geneeskunde, internationale betrekkingen, techniek, rechten of sociaal werk worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld. Business schools in Europa, Amerika, Azië, Oceanië en elders in de wereld hebben zich verenigd met academische faculteiten van hun eigen universiteit of met een andere academische instelling om zo zeer competitieve, rigoureuze en gewaardeerde Duale Studie programma's aan te bieden.