MBASTUDIES

Duale Studies in de Verenigde Irvine in de Verenigde Staten 2021

Studenten die willen hun certificering te verdienen in twee verschillende gebieden zou moeten overwegen het verdienen van een dual degree. Dual graden studenten in staat om twee verschillende educatieve programma's te voltooien op hetzelfde moment en typisch in minder tijd dan elke individuele graad zou vereisen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Irvine stad werd gepland en vastgesteld door de Irvine Company in de jaren 1960. Het is uitgegroeid tot meer dan 200.000 inwoners haven binnen haar grenzen. De stad werd in de top vijf beste plekken om te wonen te danken aan de kwaliteit en scholen die een verscheidenheid aan universiteiten en hogescholen bevatten.

Duale Studies in de Verenigde Irvine in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Business Administration (MBA)

Westcliff University
MBA
MBA
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Business Administration (MBA) -opleiding bereidt individuen voor op een loopbaan in het management. Meer specifiek is het doel om mannen en vrouwen de kans te bie ...

Lees meer