MBASTUDIES

Duale Studies in de Verenigde Westlake Village in de Verenigde Staten 2021

Studenten die willen hun certificering te verdienen in twee verschillende gebieden zou moeten overwegen het verdienen van een dual degree. Dual graden studenten in staat om twee verschillende educatieve programma's te voltooien op hetzelfde moment en typisch in minder tijd dan elke individuele graad zou vereisen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Westlake Village is een geplande gemeenschap gelegen langs de provinciale lijn van Los Angeles, Californië. Met een bevolking van 8000 inwoners, is het dorp bekend om zijn rijkdom en wandelen activiteiten. Het is de thuisbasis van een verscheidenheid van beroemdheden voornamelijk acteurs die het gebied bevorderlijk vinden.

Duale Studies in de Verenigde Westlake Village in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Business Administration

California Lutheran University
MBA
MBA
<
Voltijds
<
45 uur
Engels
Campus

Ons MBA-programma is ideaal voor mensen die basisvaardigheden op het gebied van zakelijke kernactiviteiten willen nastreven, terwijl ze ook een gebied van passie nastreven, en ...

Lees meer