MBASTUDIES

Duale Studies in de Verenigde Zuid-oranje in de Verenigde Staten 2021

Dual graden zijn een educatief optie die het mogelijk maakt studenten om geld te verdienen en afgestudeerden met twee verschillende graden tegelijk. Een dual degree kan afgestudeerden maken een kracht om rekening mee te houden in de professionele arena, omdat ze de vaardigheden en kennis van twee afzonderlijke concentraties.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

South Orange New Jersey is een deel van het verleden in het midden van de grootstedelijke oostkust. South Orange is vooral een universiteitsstad met toegang tot de Atlantische Oceaan en de grote steden als Philadelphia.

Duale Studies in de Verenigde Zuid-oranje in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Mba / ma in de diplomatie en internationale betrekkingen (dual degree)

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations
MBA
MA
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

De School of Diplomacy en de Stillman School of Business bieden een dual degree programma dat de Master of Business Administration (MBA) combineert met de MA in Diplomatie en ...

Lees meer