Waarom kiezen voor de Dubai-London Executive MBA?


Onze aanpak van leren is intensief, streng en leuk. U leert van wereldwijde gerenommeerde faculteiten die deskundigen op hun vakgebied zijn. De perspectieven die elke student brengt - uit verschillende nationaliteiten, functiefuncties en sectoren - zijn essentiële elementen in uw leer, niet alleen in de klasbesprekingen maar ook in het groepswerk.

Het Executive MBA-programma van Dubai-Londen biedt:

 • Een strenge, veeleisende en carriere-georiënteerd programma dat hoge normen van beurs stelt
 • Ideeën voor actie, kaders en denkinstrumenten die direct van toepassing zijn op uw verantwoordelijkheden op het werk
 • Een brede keus aan keuzevakken om de breedte en diepte te concentreren en te vergroten
 • De kennis en ervaring van een wereldberoemde faculteit die in het voortdurende partnerschap met academici, industrie en overheid werkt
 • De mogelijkheid om een ​​multi-nationaal perspectief te krijgen door te werken met faculteiten en deelnemers uit een breed scala aan nationale en culturele achtergronden
 • Optionele internationale opdrachten om zakelijke problemen in een aantal landen te bestuderen
 • De middelen om uw loopbaanontwikkeling te versnellen en uw bijdrage te verbeteren aan uw sponsororganisatie
 • Een deeltijdse MBA die leidt tot dezelfde mate als de full-time MBA
 • De mogelijkheid om te studeren en netwerken in Dubai en in Londen, beide belangrijke financiële centra in de wereld. Zie de London Advantage.

Carrière invloed

Hoe zal de EMBA in Dubai-Londen mijn carrière beïnvloeden?

Ons doel is om u in staat te stellen succesvol te beheren en operationeel overal in de wereld. Het programma formaat stelt u in staat uw prestaties onmiddellijk te verbeteren en effectief in uw bedrijf te hebben, om uw nieuwe kennis en vaardigheden te demonstreren, hun effectiviteit te monitoren en erop te bouwen.

Ondersteund door een wereldberoemde faculteit, zal u praktische zakelijke situaties verkennen en nieuwe manieren van management denken leren, met een nauwkeurig geselecteerde, ambitieuze en internationaal diverse groep medebestuurders. Deze dynamische combinatie verandert je aanpak bij de besluitvorming en geeft je nieuwe ideeën om je toekomstige carrière te ontwikkelen en te vormen.

Wat zal de Dubai-London EMBA mij helpen bereiken?

- Onmiddellijke en tastbare impact op uw prestaties
- Versnelde loopbaanbaan
- Progressie van technische of functionele rollen naar algemeen management
- Ondernemersvaardigheden - de zakelijke vaardigheden ontwikkelen voor uw eigen onderneming of nieuwe en innovatieve ideeën in uw organisatie implementeren
- Een echt internationaal perspectief
- Een wereldwijd netwerk
- Wereldwijde zakelijke mogelijkheden
- Carrière eigendom

Buiten de MBA

Gemiddeld verloven Londen Business School Executive MBA-afgestudeerden hun salaris binnen drie jaar na afstuderen en behoren tot de meest betaalde MBA's ter wereld.

De ambities en carrièrepaden van EMBA-afgestudeerden weerspiegelen die van elke ambitieuze en succesvolle manager - verschillende paden nemen, nieuwe ventures uitvoeren of promotie naar een nieuw niveau bereiken.

Career Services

De Executive MBA-studenten van Dubai-Londen zullen naar verwachting voltijds werken en in verschillende mate door hun organisaties worden ondersteund. Studenten hebben toegang tot vaardigheidsontwikkeling en online vacatures.

De focus van Career Services voor EMBA's is voornamelijk op carrière zelfvertrouwen. Via de toegang tot vaardighedenontwikkelingsworkshops en de Career Resource Library in Londen is Career Services erop gericht studenten de nodige informatie en vaardigheden te verschaffen die nodig zijn om hen te helpen hun persoonlijke carriere strategie te ontwikkelen.

Career Services zal tijdens hun verblijf op de school in Dubai-Londen EMBA-studenten ondersteunen of zij hun carrière in hun huidige organisatie willen gebruiken of of zij van plan zijn alternatieven te onderzoeken.

Programmadetails


Het Executive MBA-programma van Dubai-Londen is in drie delen verdeeld.


In het eerste jaar worden kerncursuslessen gegeven in een vier dagen blokformaat, bestaande uit twee weekenddagen en twee werkdagen.

In het tweede jaar kiezen studenten vier keuzevakken uit de faculteit van de school in Londen. Op dit moment voltooien de studenten een individueel management rapport en een studiegroep project. Er zal een vierdaagse module in Dubai zijn over persoonlijke vaardigheidsontwikkeling.

Deel drie, de Capstone cursus komt ook voor in het tweede jaar van het programma. De Capstone cursus wordt gehouden in Dubai.

Doelgroep

Onze Executive MBA klasse bestaat uit uitzonderlijke mensen die zowel kunnen bijdragen aan en profiteren van het programma. Kortom, mensen die dat 'iets extra' kunnen brengen in onze lezingsteaters. Zoals u kunt zien in ons huidige klasprofiel, is er geen 'typische' Executive MBA-student in termen van werkachtergrond en nationaliteit. Wat al onze studenten gemeen hebben, is het potentieel en de motivatie om ware wereldwijde, multifunctionele zakenleiders te worden die:

 • comfortabel en succesvol in een wereldwijde omgeving
 • in staat om mensen en processen effectief te beheren
 • strategisch kunnen denken
 • vol vertrouwen in een breed scala aan functies.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
79,950 USD
financiering is beschikbaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019