Mba duurzaamheidsmanagement

Leuphana University of Luneburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mba duurzaamheidsmanagement

Leuphana University of Luneburg

DUURZAAMHEID MANAGEMENT - CSR - CORPORATE GOVERNANCE

Duurzaamheid management, MVO, soft skills, capaciteitsopbouw - met de Afstandsonderwijs MBA Duurzaamheidsmanagement U zal volledig worden gekwalificeerd om duurzaam ondernemerschap uit te voeren. Sinds de oprichting in 2003, is de part-time opleiding een van de toonaangevende "Green MBA" wereld door middel van een unieke en optimale combinatie van managementvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, soft skills en verantwoord ondernemingsbestuur.

Door middel van een verscheidenheid van technische en interdisciplinaire cursusinhoud verwerven u in de studie in aanvulling op de uitgebreide management vaardigheden en de steeds gewilde mogelijkheid om duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen te beheren. dus de MBA kwalificeert studenten voor op leidinggevende posities, het openen van nieuwe carrièremogelijkheden.

WORD "change agent DUURZAAMHEID"

We zijn op zoek naar mensen met een eerste graad die willen duurzame ontwikkeling in de economie en de samenleving te bevorderen en te streven naar een carrière move. De studies kan flexibel worden ontworpen en ingevuld deeltijds naar full-time binnen een jaar of twee jaar.

  • Het leren op afstand cursus is bedoeld voor het beheer van het onderwijs en eindigt met de geaccrediteerde en internationaal erkende diploma "Master of Business Administration" (MBA).
  • Het programma van permanente educatie in verband met MVO en duurzaamheid en innovatie management, soft skills en ondernemerschap.
  • De studie kom je in aanmerking voor bedrijven of organisaties op verantwoorde wijze te ontwerpen en zo winstgevend te dragen aan duurzame ontwikkeling.

WIE IS DE GESCHIKT MBA?

De MBA Duurzaamheid management is gericht op mensen die willen duurzaamheid in daden om te zetten en het zoeken naar meer verantwoordelijkheid binnen het bedrijf en in de samenleving. Deze omvatten leiders, MVO-experts en experts en Sustainability Manager / -Innen in alle functionele gebieden.

De studie is de ideale professionele ontwikkeling voor beslissers / -Innen die willen fungeren als een pionier op het gebied van duurzaam ondernemen door middel van uitgebreide expertise in duurzaam beheer en gebruik van een MBA kwalificatie voor loopbaanontwikkeling in hun vakgebied en ze willen associëren met MVO en duurzaamheidsvraagstukken. Dit geldt ook voor aspirant-directeuren, managers en managers, professionals uit bedrijven met een duurzaam product of dienst aanbod, personeel / -Inside het milieu of duurzaamheid afdeling, business consultant / -Innen, Personnel Manager / -Innen en oprichter / -Innen.

Medewerkers van het openbaar bestuur kunnen hun profiel te verhogen door middel van de MBA en vertegenwoordigers / -Innen NGO's het verwerven van de nodige know-how om veranderingen kritisch en constructief te begeleiden in bedrijven.

IN AFSTAND onderwijs voor MBA IN DUURZAAM BEHEER

De MBA Sustainability Management is de grootste en meest traditionele MBA-programma over duurzaamheid beheer in Duitsland. De studie maakt gebruik van een zogenaamde blended learning aanpak. Studenten krijgen alle benodigde materialen door middel van een e-learning platform. Parallel scripts en boeken, maar gereproduceerd op papier.

In aanvulling op interactieve formats en oefeningen, alsmede webinars of groepswerk op het leerplatform gevonden over tien Presence evenementen. In deze uitdagende didactisch concept intensive care is erg belangrijk voor ons. Daarom is een onafhankelijk care team richt zich uitsluitend op de studenten van de MBA Sustainability management en bereidt met de docenten de inhoud van didactiek.

Part-time studie in vier, full-time in twee semesters van de studie voor internationaal erkende universitair diploma Master of Business Administration (MBA).

WAAROM HET MBA duurzaamheidsmanagement STUDIE?

"De MBA combineert perfect mijn professionele ervaring als ingenieur met business know-how. Ik had tot nu toe weinig te doen in mijn eerste studie en ook in de baan met de kwestie van duurzaamheid, heeft duurzaamheid altijd al een zaak van het hart. Uiteindelijk kreeg ik begonnen met het maken me aan het denken en dat was uiteindelijk bepalend zijn voor de beslissing over de cursus. Wat maakt de MBA Sustainability Management is de nauwe band tussen hen: We zijn heel dichtbij, want allemaal een bepaalde overtuiging en motivatie. Ik zou de MBA zeker aanraden. Wie wil duurzaamheid ondernemend te implementeren, hier krijgt alle mogelijke middelen bij de hand, veel netwerken en veel goede suggesties. "Henning Albrecht, studeerde aan de MBA Duurzaamheidsmanagement

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
2 - 4 semesters
Voltijd
Price
Prijs
15,230 EUR
14.790 EUR (60 CP) of 18.690 euro (90 CP).
Locations
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan