Read the Official Description

EMBA Executive Master in Business Administration

De USI EMBA is een modulair, geavanceerde Master in Management graad, in het Engels gedoceerd, door uitzonderlijke internationale faculteit van de Università della Svizzera italiana. De deelnemers komen eenmaal per maand in Lugano voor vier dagen, van donderdag tot zondag, over een periode van vijftien maanden. flexibele indeling van het programma maakt het mogelijk managers en leidinggevenden om alle cursussen tijdens het werk full time. De mate eindigt met de mogelijkheid voor deelnemers om hun nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen: onder begeleiding van een professor, ze uitvoeren van een drie maanden durende keystone consulting project.



USI EMBA onderscheidende kenmerken:

voorname, internationale faculteit met uitgebreide ervaring: zowel van toonaangevende internationale business schools en van de strategische onderneming over de hele wereld

gepersonaliseerde leerervaring: dankzij de kleine klasse grootte van vijftien tot twintig deelnemers, uitwisselingen tussen de deelnemers en docenten zijn zinvol en begeleiding zorgt ervoor dat elke afzonderlijke winst het maximum van de cursussen

op maat gesneden cursussen voor gevorderden: de klas deelnemers zullen samen kiezen vier opties uit een scala van mogelijke cursussen

balans tussen theorie, concepten en toegepast leren: vaste en gastdocenten delen hun kennis en begeleiden de deelnemers in de praktische toepassing van nieuwe concepten en competenties

uitstekende locatie: een adembenemend mooie omgeving voor geïnspireerde leren

Wie heeft er gelijk VOOR HET PROGRAMMA?

USI EMBA deelnemers zijn managers en zakelijke leiders met aanzienlijke professionele ervaring, opgedaan zowel lokaal als internationaal, van alle soorten organisaties, bedrijven en instellingen. U moet een bachelor diploma (in één van een reeks disciplines) te houden, laten inspireren door het verwerven van kennis, inzicht en begrip relevant zijn voor uw huidige en toekomstige functies en worden gemotiveerd door de passie om te slagen en de wens om uw competenties verder, vaardigheden en carrière.

Terwijl u zullen allemaal verschillende achtergronden, ervaringen en kennis, zal je een bereidheid om te leren en te groeien met de uitwisseling met andere deelnemers en docenten, alsmede zijn enthousiast over te dragen aan de verbetering van uw organisatie te delen. Deze combinatie van diversiteit en passie zorgt ervoor dat de discussies in de klas en tijdens groepswerk bieden nieuwe invalshoeken en perspectieven voor alle deelnemers.




ECHT internationale faculteit

Al onze zeer ervaren en gekwalificeerde wetenschappers hebben internationale achtergronden en ervaringen in heel Europa en daarbuiten. De USI EMBA faculteit leden worden geselecteerd op hun excellentie in het onderwijs en toegepast onderzoek, hun ervaring in het werken met het bedrijfsleven en overheden en, last but not least, hun onderwijs in executive education programma's op top business schools.

Zij zijn experts in het helpen van bestuurders van toepassing van de nieuwste management theorie om hun werk en ze nemen een multidisciplinaire aanpak van hun onderdanen, de deelnemers aan te moedigen om hetzelfde te doen. Extra externe docenten uit gereputeerde business schools bieden een aantal van de geavanceerde cursussen en leren een paar kernvakken.

TOELATINGSEISEN


Kandidaten hebben een minimum van vier jaar full-time werkervaring; bewijs van ervaring als leidinggevende of potentiële; brieven van aanbeveling en een bachelor's degree in elke discipline. In bijzondere gevallen kan toepassingen op basis van beroepskwalificaties ook worden overwogen. De kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek als onderdeel van het toelatingsproces.



aanvraagpakket

Het aanvraagdossier dient te omvatten:

  • Voltooide formulier
  • CV of hervatten
  • Essay motiveren van het besluit van de kandidaat aan de USI EMBA doen
  • 2 Aanbevelingsbrieven van supervisors en collega
  • University (Bachelor) diploma transcripties

Collegegeld en FEE

De kosten van de Executive MBA is CHF 45.000. Dit geldt ook voor onderwijs, alle programma's en projecten gerelateerd, cursusmateriaal, koffiepauzes en programma lunches. Voor deelnemers die accommodatie tijdens de modules, heeft de Universiteit rate agreements met een aantal hotels in de buurt van de campus de voorkeur. Collegegeld niet inclusief accommodatie, boeken, reizen naar-en-van Lugano. Maaltijden niet specifiek moeten de hierboven vermelde worden gedekt door de deelnemer. Het programma vergoeding is te betalen in drie termijnen. De eerste tranche van CHF 2000 is te wijten onmiddellijk na de bevestiging van de toelating tot de opleiding. De tweede en derde betaling van CHF 21.500 zijn het gevolg van mei 2015 en mei 2016.

Flexible Payment Plan

Zelf gesponsorde studenten kunnen gelden voor de optie van het verspreiden van de betaling van het collegegeld over een periode van maximaal drie jaar op 0% rente.

DUUR & PRIJS

DUUR: 18 maanden

START DATUM: Maart 2015, oktober 2016

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
18 maanden
Deeltijd
Prijs
45,000 CHF
Deadline
Vraag informatie aan
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.

Sept. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
April 30 2018 for students who need a visa; June 30, 2018 for other students.
Einddatum