EMBA in General Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) -programma richt corporate executives, de huidige en toekomstige managers, zodat ze deze prestigieuze diploma te behalen en tegelijkertijd om hun bestaande full-time banen te houden.

EMBA programma richt zich op het verbeteren van strategisch management denken de deelnemers die hen in staat om kritische analyse van elk bedrijf situatie uit te voeren en de verschillende bestuurlijke theorieën om zakelijke problemen op te lossen toe te passen. Een ander cruciaal aspect van het programma is de ontwikkeling van leiderschap en communicatieve vaardigheden en het opbouwen van professionele netwerken door middel van teambuilding activiteiten en groepswerk. Daarnaast leren de deelnemers om de nodige tools te gebruiken voor het bedrijfsleven onderzoek en tegen het einde van het programma kan integreren en de ontvangen kennis toepassen op hun gebied van specialisme.

Ten slotte, zoals alle leidinggevenden een beter begrip van de jaarrekening vereisen, GBS Executive MBA-programma kunnen deelnemers aan gemeenschappelijke kennis op te doen in het lezen en begrijpen kasstroomoverzicht, resultatenrekeningen, balansen. Deze belangrijke praktische vaardigheden helpt leidinggevenden om de financiële resultaten te interpreteren, huidige staat van een organisatie te beoordelen en te herkennen potentiële uitdagingen.

GBS Executive MBA-programma is meestal een part-time 2-jarige opleiding als kandidaten vaak werken full-time in de gehele. De lessen vinden meestal plaats eenmaal per 2 maanden en bestaan ​​uit verschillende soorten zakelijke opleidingen zoals projecten, real life cases en workshops die een actieve interactie in een klaslokaal nodig.

Programma overzicht

De EMBA General Management programma is sector-neutraal en geschikt voor medewerkers uit verschillende industriële segmenten en van de economie, engineering, technische of wetenschappelijke achtergrond. Het richt zich op behoeften van de verschillende bedrijven, overheden, organisaties en instellingen als gevolg van de brede studie velden aangeboden. Het programma kan optimaal worden aangepast aan de behoeften van de studenten en hun werkgevers tijdens Master Thesis onderzoek en implementatie. De EMBA General Management programma zal benodigde vaardigheden en kennis voor studenten als verantwoordelijke leiders in hun bedrijven, die duurzaamheid en de groei van hun bedrijven zal zorgen.

Programma Basics

programma Specials

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van German Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum