Lees de Officiële Beschrijving

Waarom de EMBA-Global?


Globale leiders hebben meer dan één perspectief nodig. Alle Executive MBA programma's geven u een mix van werkpraktijk en studie. Alleen de EMBA-Global biedt de expertise van twee wereldwijde handelsscholen in de twee grote zakelijke centra ter wereld - Londen en New York.

De EMBA-Global in Londen en Columbia Business School biedt:

Academische rigor - academische normen komen overeen met die van beide scholen 'full-time MBA programma's. Studenten ontvangen twee MBA-graden geaccrediteerd door de Universiteit van Londen en de Columbia Business School en zijn volledige leden van beide instellingen.

Expert faculteit - onze faculteit zijn wereldberoemde deskundigen geleerden, beoefenaars en docenten. Zij staan ​​centraal in het internationale academische en zakelijke succes van beide scholen.

Dynamische studenten - dit zijn diverse, hoogkwalificeerde, wereldwijd gefocuste leiders, uit een breed scala aan nationaliteiten en industrieën. Studenten brengen een diversiteit en diepte aan de EMBA-Global ervaring, leren van elkaar en van de faculteit.

Educatieve filosofie - beide scholen maken gebruik van hun locaties om te trekken op het omliggende bedrijfsleven in twee grote hoofdsteden, waarbij gastsprekers en bedrijfsleiders worden aangetrokken. De focus ligt op interactie in de klas, het delen van ervaringen en samenwerkend leren.

Voordelen om organisaties te sponsoren - studenten blijven hun carriere terwijl ze hun diploma behalen. Dit betekent dat zij hun nieuwe leer op de werkplek toepassen, terwijl hun beroepservaring in de klas plaatsvindt.

Een toonaangevende reputatie - beide scholen hebben een sterke reputatie, erkend over de hele wereld en zeer gerangschikt in alle belangrijke zaken.

Carrière invloed


EMBA-Global studenten zijn wereldwijde professionals die uitdagende transnationale verantwoordelijkheden integreren in het beheer van een intensief en streng curriculum in Londen en Columbia - twee wereldklasse business schools. Ze tonen een uitzonderlijke ambitie, een baanbrekende en innovatieve geest en een verbintenis om senior en invloedrijke zakenmensen en vrouwen op de werelds arena te worden.

EMBA-Globale studenten zijn voltijds werkzaam in dit 20-jarige programma en verrijken hun rol door het leren aan te passen, met onmiddellijke impact en waardevolle bijdrage voor hun bedrijf.

Het programma omvat professionele ontwikkelingsworkshops die zich richten op het verstrekken van de nodige informatie en vaardigheden aan studenten om hen te helpen hun persoonlijke carriere strategie te ontwikkelen.

Studenten kunnen toegang krijgen tot Executive MBA Career Services als:

a) zij worden tijdens de loop van het programma werkloos, of
(b) hun werkgever onderschrijft hen om volledige toegang te hebben tot Career Services

Doelgroep


EMBA-Global trekt een bepaald type executive: ze zijn uitzonderlijk, ambitieus, innovatief en innovatief en met een globaal perspectief.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Duration
20 maanden
Deeltijd
Prijs
126,000 USD
financiering is beschikbaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet

Mei 2019