EMBA in Executive Management and Entrepreneurship

California Institute of Advanced Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EMBA in Executive Management and Entrepreneurship

California Institute of Advanced Management

Geen tests meer of examens.

CIAM 's Uitvoerend Management

Geen GMAT of GRE vereist.

CIAM gelooft in praktische, functionele en toepasbare kennis - geen testscores op een stuk papier, dus we hebben de GMAT of GRE niet nodig als toelatingsvereiste.

Beschikbaar zowel online als op de campus

Ons ultramoderne online platform biedt 24 uur per dag online toegang tot cursusmateriaal, over meerdere platforms en onze kleine klasgroottes bieden een rijke interactie met onze begaafde faculteit - allemaal ontworpen om de beste leeromgeving voor u te bieden. Het 36-krediet uur MBA-programma is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werkende professionals in een breed scala van zakelijke gebieden. Meerdere baanopties, weekend- / nachtlessen, lage collegegelden en gespecialiseerde faculteiten maken CIAM de beste keuze voor je MBA.

Raadpleeg voor echte bedrijven in de klas!

Als CIAM MBA-student werkt u samen met maximaal 12 echte Amerikaanse zakelijke klanten aan adviesprojecten gedurende uw studie, waardoor u onverslaanbare praktijkervaring opdoet. We zijn er trots op dat we een curriculum hebben dat onze studenten rechtstreeks kunnen toepassen op hun eigen bedrijf, carrière of een andere toekomstige onderneming. Met een breed scala aan consultingprojecten in verschillende sectoren willen we u een breed scala en diepgaande ervaring bieden die u nergens anders vindt.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Student Consulting Team met klant, Don Kendrick Real Estate/>

Programma details:

Succesvol voltooiing van het MBA-programma vereist dat studenten het twaalf-gangen curriculum voltooien, met een totaal van 36 studiepunten. Leiderschap en teamworkvaardigheden worden ontwikkeld als studenten tijdens hun studie samenwerken en er is een voortdurende focus op de ontwikkeling van effectieve schriftelijke en mondelinge communicatie. Met rolling admissions kan CIAM meerdere startdatums aan het begin van elke termijn aanbieden gedurende het hele jaar.

Het MBA-programma heeft 3 verschillende trackopties:

  • 11-maanden voltijd (7-weekcursussen)
  • 22-maands Full-time (15 weken cursussen)
  • 22-maands parttime (7-weekcursussen)
    • Niet-internationale (F1 Visa) studenten alleen

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduating Class of 2015./>

Kom bij ons op CIAM !

Wij zijn extatisch dat u geïnteresseerd bent om uw opleiding naar een hoger niveau te tillen. Ons geweldige Admissions-team is er om je te helpen ontdekken wat onze MBA-ervaring je te bieden heeft. Kom hallo zeggen! Ons vriendelijke toelatings team staat klaar om u te helpen met uw MBA-beslissing en u de waarde van de CIAM ervaring te laten zien.

Ontdek hoe CIAM 's MBA je loopbaan zal verbeteren en je leven zal veranderen - NEEM NU CONTACT MET ONS OP.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 8, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
11 - 22 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - El Monte, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates