Executive MBA Programma in Administratie

Beste EMBA Opleidingen in Administratie 2019

Administratie

Voor veel mensen is een bachelordiploma een springplank naar het hoger onderwijs. Na het ontwikkelen van een carrière en het opdoen van werkervaring, kunnen veel mensen besluiten zich in te schrijven voor een EMBA-programma om hun opleiding voort te zetten en deskundigheid te verwerven in het door hen gekozen loopbaanveld.

Wat is een EMBA in Administration? Dit type masteropleiding geeft studenten vaak een volledig inzicht in het administratieve veld van het bedrijfsleven. Studenten kunnen cursussen volgen die zijn toegespitst op individuele onderwerpen, zoals personeelspraktijken of zakelijke communicatie. Ontworpen om studenten te helpen bedrijfsleiders te worden, verbetert dit programma het begrip van basisbeheersprincipes door zich te concentreren op onderwerpen zoals managementtheorie.

Terwijl ze zich inschrijven voor een EMBA-programma in administratie, kunnen studenten sterke leiderschapsvaardigheden ontwikkelen die hun loopbaan verder kunnen helpen. Uitstekende communicatievaardigheden, die studenten kunnen helpen netwerken en zakelijke relaties tot stand te brengen, worden ook vaak tijdens het programma gecultiveerd. Probleemoplossende vaardigheden kunnen nuttig zijn in elk aspect van het leven, zowel professioneel als persoonlijk.

Het duurt meestal bijna twee jaar om een ​​EMBA-diploma te behalen. Omdat geen twee scholen hetzelfde zijn, zijn er geen vaste kosten voor het programma. Het is misschien het beste om rechtstreeks contact op te nemen met universiteiten voor een exacte schatting van de prijs van het programma.

Met het brede scala aan vaardigheden en kennis die is opgedaan door het verdienen van een EMBA in Administration, hebben studenten mogelijk veel carrièrekansen voor hen. Velen kiezen ervoor om bedrijfsmanagers te worden, terwijl anderen hun eigen bedrijf beginnen en CEO worden. Sommigen besluiten om een ​​loopbaan als financieel manager na te streven. Degenen die liever creatief bezig zijn, kunnen besluiten om marketingmanagers te worden, terwijl mensen die graag met mensen omgaan soms kiezen om te werken als corporate recruiters.

Online lessen volgen kan studenten de mogelijkheid bieden om hun opleiding in balans te brengen met hun gezin en loopbaan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here