MBASTUDIES.NL

Deeltijd EMBA Opleidingen in Afrika 2020

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Veel programma's in Afrika plaatsvinden in een zeer ongebruikelijke culturele en fysieke omgeving dan de meeste studenten zijn vertrouwd met de goede oude tijd. Kom te weten aan te passen aan deze leefomstandigheden is onderdeel van plezier en de uitdaging van die er wonen. De uitdaging is intellectueel, emotioneel en fysiek.

Executive MBA in Afrika Deeltijd

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
Campus Deeltijd 24 maanden Vraag informatie aan Nigeria Lagos

Onze Action Learning Executive MBA brengt executive professionals samen tot junior executives uit verschillende staten van Nigeria en sectoren van de economie.

EMBA in energiemanagement

German Business School
Campus Deeltijd 2 jaren September 2020 Tunesië Tunis

De belangrijkste gebied van onze EMBA in Energy Management richt zich op werknemers die werkt in publieke organisaties of (energie-intensieve productie) bedrijven met de specialisatie in het beheer van afval, energieverbruik, inkoop, het behoud van water en energie-efficiëntie.

EMBA in sales management

German Business School
Campus Deeltijd 2 jaren September 2020 Tunesië Tunis

De EMBA Sales Management programma biedt de deelnemers waardevolle kennis die nodig is voor het ontwikkelen van een sales force en het coördineren van verkoopactiviteiten. Deelname aan dit programma zal de motivatie van werknemers te bevorderen en verbeteren van hun sales-het stimuleren van houding ten opzichte van klanten.

EMBA in algemeen management

German Business School
Campus Deeltijd 2 jaren September 2020 Tunesië Tunis

De EMBA General Management programma is sector-neutraal en geschikt voor medewerkers uit verschillende industriële segmenten en van de economie, engineering, technische of wetenschappelijke achtergrond.

Global Executive MBA

CEIBS Africa
Campus Deeltijd 18 maanden September 2020 Ghana Accra

China Europe International Business School (CEIBS) is de toonaangevende internationale business school in China. De school is een autonome non-pro t joint venture opgericht in 1994 in het kader van een overeenkomst tussen de Chinese regering en de Europese Commissie.

Global Executive MBA

CEIBS Africa
Campus Deeltijd 18 maanden Vraag informatie aan Ghana Accra China Sjanghai +2 more

CEIBS Global Executive MBA is een part-time 18-maanden programma met een sterke focus op bestuurlijke kwesties in combinatie met de ontwikkeling van leiderschap en coaching sessies. U krijgt een onderwijs van wereldklasse ontvangen met een unieke uitkijkpunt van China's snel veranderende zakelijke en

Executive MBA in Ghana

Lancaster University Ghana
Campus Deeltijd 24 maanden September 2020 Ghana Accra

De Lancaster MBA is al lang genoten van een wereldwijde reputatie, en met onze Executive MBA het nog mondiaal bereik is geworden, het nemen van ons onderwijs in het buitenland om onze expertise om meer en meer getalenteerde mensen te brengen. De cursus wordt aangeboden op onze campus in Ghana.

modulaire executive mba

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Deeltijd 2 jaren Maart 2020 Nigeria Lagos

Het Modulair Executive MBA-programma van Lagos Business School is een intensief programma dat is ontworpen voor drukke professionals op zoek naar kwaliteit management onderwijs die flexibiliteit combineert met een sterke academische achtergrond

emba

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Deeltijd 24 maanden Maart 2020 Nigeria Lagos

De EMBA in Lagos Business School, pan-Afrikaanse universiteit is een verkwikkende en intensief programma, ontworpen om potentiële leidinggevenden voor te bereiden op hogere leiding