EMBA in Algemeen Management

Top 3 Executive MBA's in Algemeen Management 2019

Algemeen Management

Individuen die werkzaam zijn als managers en directeuren nemen vaak Executive MBA-cursussen om zich verder te kwalificeren. Deze programma's zijn ideaal voor mensen die al op hun voorkeursgebied werken en zich richten op een aantal verschillende industrieën.

Wat is een EMBA in General Management? Dit programma is ontworpen om professionals te helpen betere leiders te worden binnen hun bedrijven en industrieën. Coursework duikt meestal in leiderschap en communicatietechnieken, evenals methoden voor het verbeteren van de organisatie en planning. Deze graden kunnen een aantal economische en bedrijfskundige theorieklassen omvatten, evenals marketing, klantenrelaties en bedrijfsefficiëntie. Programma's kunnen verschillende praktische opdrachten vereisen, waardoor studenten daadwerkelijke managementtechnieken en bedrijfspraktijken met directe toepassingen kunnen leren.

Het afronden van een EMBA-diploma kan afgestudeerden uitrusten met tal van vaardigheden, waaronder leiderschap, bedrijfsorganisatie en kritisch denken. Deze vaardigheden kunnen professionals helpen om bedrijven naar succes te leiden, en ze verbeteren ook de kansen van een manager op carrièreontwikkeling.

EMBA-cursussen worden vaak gevolgd door deeltijdstudenten, dus de kosten hangen af ​​van hoe vaak lessen worden gevolgd en hoe lang het programma duurt. Neem contact op met een universiteit voor meer informatie over prijzen.

Na het behalen van een EMBA in General Management, kunnen afgestudeerden beginnen met het zoeken naar posities op hoog niveau in het door hen gekozen vakgebied. Voor degenen die al als manager werken, is het misschien mogelijk om algemene managers of directeuren te worden die toezicht houden op een groter team. Medewerkers die op zoek zijn naar een functie als manager of directeur, kunnen dit sneller doen met behulp van dit diploma. Een Executive MBA kan individuen ook helpen bij het innemen van leidinggevende functies bij jonge en zich ontwikkelende startups. Voor mensen met een LLC kan dit diploma helpen bij het veiligstellen van werk als een evenementmanager op projectbasis.

Een EMBA in General Management kan zowel op de meeste universiteiten als via online cursussen worden voltooid. Om meer te weten te komen over dit diploma, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Executive MBA in General Management

Institut für Management
Campus Deeltijd 18 maanden Open Inschrijving Oostenrijk Salzburg

meester zakelijke uitdagingen, strategische beslissingen en voldoen aan leiding en verantwoordelijkheid - met de academische graad MBA (Master of Business Administration), u in aanmerking voor het management niveau. Het uitgebreide algemene beheer van het onderwijs biedt actuele en diepgaande kennis van zaken en management en leiderschap vaardigheden. Bij IFM - Institut für Management in Salzburg bestudeer je heel flexibel: Individuele studie ontwerp en de uitgebreide zorg leiden u naar succes! [+]

Part-time management studies in Salzburg

Sinds het begin van de 21e eeuw, de Master of Business Administration MBA is waarschijnlijk de meest erkende postgraduaat van onze tijd. Niet zonder reden - omdat de studie is een uitstekende business onderwijs voor managers op het hoogste academisch niveau.

Hun bijzonder voordeel IFM:

Het modulaire ontwerp van onze Executive MBA-programma, een basislijn op elk gewenst moment! De flexibele studie planning en individueel onderzoek planning past zich aan uw tijd budget! Opgesteld door u als onderdeel van de inhoud van de cursus en concepten in de vorm van papieren en de masterproef brengen u een onmiddellijke praktische toepassing voor uw persoonlijke en professionele toekomstige ontwikkeling.... [-]


Algemene MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)
Campus Voltijd Deeltijd 18 maanden March 2019 Oekraïne Kiev +1 more

Het programma van General MBA in het International Institute of Business is een programma voor de jonge leiders en de managers, die betrokken zijn bij de besluitvorming in verschillende branches en functionele sferen, zowel in de belangrijke nationale en internationale bedrijven als in de bedrijven van de kleine en middelgrote bedrijven. [+]

Het programma van General MBA in het International Institute of Business is een programma voor de jonge leiders en de managers, die betrokken zijn bij de besluitvorming in verschillende branches en functionele sferen, zowel in de belangrijke nationale en internationale bedrijven als in de bedrijven van de kleine en middelgrote bedrijven.

De modules, aangeboden aan de studenten, zijn gericht op de vorming van het systeem van praktische kennis en vaardigheden, die nodig zijn voor het begrijpen van de trends van de ontwikkeling van binnenlandse en internationale bedrijven, het oplossen van de vitale problemen van het bedrijf en het vergroten van de effectiviteit in de vervulling van administratieve functies in omstandigheden van hoge turbulentie van zakelijke omgeving.... [-]


EMBA in algemeen management

German Business School
Campus Deeltijd 2 jaar September 2019 Tunesië Tunis

De EMBA General Management programma is sector-neutraal en geschikt voor medewerkers uit verschillende industriële segmenten en van de economie, engineering, technische of wetenschappelijke achtergrond. [+]

EMBA in General Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) -programma richt corporate executives, de huidige en toekomstige managers, zodat ze deze prestigieuze diploma te behalen en tegelijkertijd om hun bestaande full-time banen te houden.

EMBA programma richt zich op het verbeteren van strategisch management denken de deelnemers die hen in staat om kritische analyse van elk bedrijf situatie uit te voeren en de verschillende bestuurlijke theorieën om zakelijke problemen op te lossen toe te passen. Een ander cruciaal aspect van het programma is de ontwikkeling van leiderschap en communicatieve vaardigheden en het opbouwen van professionele netwerken door middel van teambuilding activiteiten en groepswerk. Daarnaast leren de deelnemers om de nodige tools te gebruiken voor het bedrijfsleven onderzoek en tegen het einde van het programma kan integreren en de ontvangen kennis toepassen op hun gebied van specialisme.... [-]