MBASTUDIES

3 Executive MBA Programma's in Algemeen Management 2020

Individuen die werkzaam zijn als managers en directeuren nemen vaak Executive MBA-cursussen om zich verder te kwalificeren. Deze programma's zijn ideaal voor mensen die al op hun voorkeursgebied werken en zich richten op een aantal verschillende industrieën.

Wat is een EMBA in General Management? Dit programma is ontworpen om professionals te helpen betere leiders te worden binnen hun bedrijven en industrieën. Coursework duikt meestal in leiderschap en communicatietechnieken, evenals methoden voor het verbeteren van de organisatie en planning. Deze graden kunnen een aantal economische en bedrijfskundige theorieklassen omvatten, evenals marketing, klantenrelaties en bedrijfsefficiëntie. Programma's kunnen verschillende praktische opdrachten vereisen, waardoor studenten daadwerkelijke managementtechnieken en bedrijfspraktijken met directe toepassingen kunnen leren.

Het afronden van een EMBA-diploma kan afgestudeerden uitrusten met tal van vaardigheden, waaronder leiderschap, bedrijfsorganisatie en kritisch denken. Deze vaardigheden kunnen professionals helpen om bedrijven naar succes te leiden, en ze verbeteren ook de kansen van een manager op carrièreontwikkeling.

EMBA-cursussen worden vaak gevolgd door deeltijdstudenten, dus de kosten hangen af ​​van hoe vaak lessen worden gevolgd en hoe lang het programma duurt. Neem contact op met een universiteit voor meer informatie over prijzen.

Na het behalen van een EMBA in General Management, kunnen afgestudeerden beginnen met het zoeken naar posities op hoog niveau in het door hen gekozen vakgebied. Voor degenen die al als manager werken, is het misschien mogelijk om algemene managers of directeuren te worden die toezicht houden op een groter team. Medewerkers die op zoek zijn naar een functie als manager of directeur, kunnen dit sneller doen met behulp van dit diploma. Een Executive MBA kan individuen ook helpen bij het innemen van leidinggevende functies bij jonge en zich ontwikkelende startups. Voor mensen met een LLC kan dit diploma helpen bij het veiligstellen van werk als een evenementmanager op projectbasis.

Een EMBA in General Management kan zowel op de meeste universiteiten als via online cursussen worden voltooid. Om meer te weten te komen over dit diploma, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Algemeen Management Filter

Executive MBA

Geneva School of Economics and Management GSEM
EMBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Onze Executive MBA biedt leidinggevenden eersteklas algemeen managementonderwijs zonder hun loopbaan te onderbreken. Het programma is ontworpen om theorie en praktische toepas ...

Lees meer

MBA-graad in algemeen management

Institut für Management
EMBA
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;18 maanden
Duits
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

U bent al enige tijd op zoek naar een MBA, wat echt haalbaar is naast werk en gezin? Dan hebben we het perfecte MBA-programma voor jou! Met een modulaire structuur en flexibel ...

Lees meer

EMBA in algemeen management

German Business School
EMBA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De EMBA General Management programma is sector-neutraal en geschikt voor medewerkers uit verschillende industriële segmenten en van de economie, engineering, technische of wet ...

Lees meer