Filter
EMBA
Bangladesh Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top EMBA Programma's in Bangladesh 2019

Zakenmensen en professionals kunnen beginnen met hun streven naar carrièremogelijkheden en de groei door te zoeken naar de juiste EMBA Bangladesh programma. Kandidaten ervaren een uitbreiding van kennis van de fundamentele elementen van het bedrijfsleven en management. EMBA Bangladesh programma's zijn erop gericht om de vaardigheden van professionals te versterken om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen. Door middel van een assortiment van lesmethoden nadruk te leggen op actieve deelname van de executives, EMBA Bangladesh programma's maken gebruik van de discussie over gevallen van lokale en internationale corporate context, maar ook als groep uit te oefenen de deelnemers 'groei te bevorderen.

EMBA Bangladesh programma's ook zorg ervoor dat gastcolleges hebben door een assortiment van corporate gastsprekers, gecombineerd met ideeën door het leren van elkaar 's ervaring. Studenten krijgen uitgebreide, persoonlijke bijstand voor loopbaanplanning, netwerken, en het zoeken naar werk in alle belangrijke industrieën.Alumni zijn nauw in contact met bedrijfs-en organisatie-partners en elk jaar samen met de recruiters op zoek naar top van de lijn medewerkers.

Begin de zoektocht naar uw optimale EMBA Bangladesh programma vandaag. Het is nooit te laat om je carrière een impuls te geven, dus nu beginnen met uw EMBA Bangladesh zoeken!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Canadian University of Bangladesh

Op de graduate niveau, de School biedt de Executive MBA (EMBA) programma gericht op werkende professionals die werken met natuurlijk facilitators om kennis van de huidige ... [+]

School of Business streeft naar een hoge kwaliteit afgestudeerden die in staat zijn om zich te plaatsen in de top gerangschikt posities in de lokale en internationale bedrijven zal produceren. De school biedt zowel undergraduate en post graduate programma's.

Op de graduate niveau, de School biedt de Executive MBA (EMBA) Programma gericht op werkende professionals die werken met natuurlijk facilitators om kennis van de huidige zakelijke praktijken te krijgen. School of Business combineert best practices uit de academische wereld en de industrie om en streeft naar de hedendaagse zakelijke praktijken te geven aan haar afgestudeerden.

TOELATINGSEISEN

Werkervaring: Minimaal 2 jaar werkervaring... [-]

Bangladesh Dhaka
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands