MBASTUDIES

Executive MBA Opleidingen in Bangladesh 2020

Zakenmensen en professionals kunnen beginnen met hun streven naar carrièremogelijkheden en de groei door te zoeken naar de juiste EMBA Bangladesh programma. Kandidaten ervaren een uitbreiding van kennis van de fundamentele elementen van het bedrijfsleven en management. EMBA Bangladesh programma's zijn erop gericht om de vaardigheden van professionals te versterken om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen. Door middel van een assortiment van lesmethoden nadruk te leggen op actieve deelname van de executives, EMBA Bangladesh programma's maken gebruik van de discussie over gevallen van lokale en internationale corporate context, maar ook als groep uit te oefenen de deelnemers 'groei te bevorderen.

EMBA Bangladesh programma's ook zorg ervoor dat gastcolleges hebben door een assortiment van corporate gastsprekers, gecombineerd met ideeën door het leren van elkaar 's ervaring. Studenten krijgen uitgebreide, persoonlijke bijstand voor loopbaanplanning, netwerken, en het zoeken naar werk in alle belangrijke industrieën.Alumni zijn nauw in contact met bedrijfs-en organisatie-partners en elk jaar samen met de recruiters op zoek naar top van de lijn medewerkers.

Begin de zoektocht naar uw optimale EMBA Bangladesh programma vandaag. Het is nooit te laat om je carrière een impuls te geven, dus nu beginnen met uw EMBA Bangladesh zoeken!

gevonden resultaten Filter

Executive Master of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
EMBA
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Op de graduate niveau, de School biedt de Executive MBA (EMBA) programma gericht op werkende professionals die werken met natuurlijk facilitators om kennis van de huidige zake ...

Lees meer