Deeltijd Executive MBA Opleiding in Bedrijfskunde in New South Wales Australië

Beste Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Bedrijfskunde in New South Wales Australië 2018

Bedrijfskunde

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Australiƫ heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Elf universiteiten grotendeels opereren in deze stad. Zo worden de populaire Universiteit van Sydney, Universiteit van New South Wales en Macquarie University hier gevestigd.

Deeltijd Executive MBA Programma in Bedrijfskunde in New South Wales in Australiƫ

Lees meer

Executive MBA

SP Jain School of Global Management Dubai
Campus Deeltijd 18 maanden September 2018 AustraliĆ« Sydney

uniek architectonisch EMBA SPJCM het programma is ontworpen met een potentieel om de bovengenoemde tekortkomingen aan te pakken en vult het gat van het verstrekken van hoge kwaliteit management onderwijs aan bestuurders oefenen in de VAE en Singpaore. [+]

Even rigoureuze is de Executive Master in Business Administration (EMBA) programma gespreid over twee jaar met klassen gehouden in de avond te beleven aan de behoeften van werkende managers in Dubai en Singapore met. In de klas contacten niet alleen zorgen voor een stimulerende en collaboratieve omgeving, maar ook studenten een kans te verduidelijken, te synthetiseren en te integreren studeerde concepten, op hun werkplek te geven.

Momenteel zijn er ongeveer 350 werken kaderleden van Dubai en 200 uit Singapore deel aan dit EMBA programma spreiden over zeven partijen.

Voor dit programma, bij voorkeur in de toelatingsprocedure gegeven aan deelnemers die een hoge academische uitmuntendheid en professionele prestaties aangetoond door de jaren heen. ... [-]