Deeltijd EMBA Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde Sydney Australië

Beste Deeltijd Executive MBA's in Bedrijfskunde in de Verenigde Sydney Australië 2018

Bedrijfskunde

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Sydney is de thuisbasis van Australië instellingen meest high-flying onderwijs. De oudste universiteit in Australië, Universiteit van Sydney is een van de instellingen in de stad. Andere zijn Australische katholieke universiteit en de Universiteit van New South Wales.

Deeltijd EMBA Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde Sydney in Australië

Lees meer

Executive MBA

SP Jain School of Global Management Dubai
Campus Deeltijd 18 maanden September 2018 Australië Sydney

uniek architectonisch EMBA SPJCM het programma is ontworpen met een potentieel om de bovengenoemde tekortkomingen aan te pakken en vult het gat van het verstrekken van hoge kwaliteit management onderwijs aan bestuurders oefenen in de VAE en Singpaore. [+]

Even rigoureuze is de Executive Master in Business Administration (EMBA) programma gespreid over twee jaar met klassen gehouden in de avond te beleven aan de behoeften van werkende managers in Dubai en Singapore met. In de klas contacten niet alleen zorgen voor een stimulerende en collaboratieve omgeving, maar ook studenten een kans te verduidelijken, te synthetiseren en te integreren studeerde concepten, op hun werkplek te geven.

Momenteel zijn er ongeveer 350 werken kaderleden van Dubai en 200 uit Singapore deel aan dit EMBA programma spreiden over zeven partijen.

Voor dit programma, bij voorkeur in de toelatingsprocedure gegeven aan deelnemers die een hoge academische uitmuntendheid en professionele prestaties aangetoond door de jaren heen. ... [-]