EMBA Programma in Bedrijfskunde in de Verenigde Zuid-Australië Australië

Beste Bedrijfskunde Studies in Bedrijfskunde in de Verenigde Zuid-Australië Australië

Bedrijfskunde

Een EMBA zou de oplossing zijn. Het stelt u in staat om uw baan te behouden, te leren van de experts en nieuwe vaardigheden toe te passen direct terug in de beroepsbevolking.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Beste Executive MBA in Bedrijfskunde in de Verenigde Zuid-Australië in Australië

Lees meer

Executive Master of Business Administration

International Space University
Campus Voltijd September 2018 Australië Adelaide

Deze ruimte EMBA is ontworpen om personen die betrokken zijn bij deze onderneming te ondersteunen die hun carrière en hun activiteiten verder willen ontwikkelen. [+]

Executive MBA-programma

DIT PROGRAMMA IS NU ONDER HERZIENING

De ruimte is een nieuwe en diverse industrie die snel evolueert, aangezien er een overgang plaatsvindt van publieke gefinancierde ruimtelijke activiteiten naar de "Nieuwe Ruimte-economie". Het is een industrie die wetenschappelijke en praktische toepassingen brengt die ons dagelijks leven en de economie in het algemeen beïnvloeden. Deze ruimte EMBA is ontworpen om personen die betrokken zijn bij deze onderneming te ondersteunen die hun carrière en hun activiteiten verder willen ontwikkelen.

Specifiek, de cursus beoogt de deelnemers de volgende vaardigheden te geven:

1. Toepassing van boekhoudkundige, financiële, economische, management en marketing principes in ruimtelijke organisaties, om zakelijke problemen op te lossen.... [-]