Filter
EMBA
Bahrein Manama Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Executive MBA Programma's in Bedrijfskunde in de Verenigde Manama Bahrein

Een EMBA zou de oplossing zijn. Het stelt u in staat om uw baan te behouden, te leren van de experts en nieuwe vaardigheden toe te passen direct terug in de beroepsbevolking.

Bahrai, wat betekent "twee zeeën " bestaat uit 33 eilanden in de Perzische Golf (Arabische Golf). Bahrein heeft het oudste systeem van openbaar onderwijs in de Arabische schiereiland.

Bahrein moedigt centra voor hoger onderwijs, op basis van allochtone talenten en de stijgende pool van Bahrein burgers die afkomstig zijn uit het buitenland met hogere graden. Universiteit van Bahrein is hier het meest populair.

Top EMBA Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde Manama in Bahrein

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Manama

University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) heeft een lange en trotse geschiedenis van het zijn een innovatief business school - en een deel van een leidende technologische univers ... [+]

De Strathclyde MBA beschikbaar is geweest buiten het Verenigd Koninkrijk sinds 1988, met duizenden MBA cursisten nu afgestudeerd en nog veel meer studeert momenteel in hun eigen land.

De Strathclyde MBA heeft veel studie routes, maar benadrukken we onze 'een MBA' aanpak. De executive MBA je studie via een van onze internationale centra is precies hetzelfde programma als je zou studeren in Glasgow, en de academici die de kernelementen van het programma in uw land te leveren de MBA leveren ook in Glasgow.

Het programma-indeling is speciaal ontworpen voor drukke managers die behoefte hebben om carrière en familie verplichtingen te combineren met de eisen van de MBA-studie. De flexibiliteit van de part-time aanpak kunnen deelnemers om af te studeren binnen twee jaar. Echter, kan onderzoek worden gespreid over een langere periode, indien nodig, tot een maximum van zes jaar.... [-]

Bahrein Manama
August 2019
Deeltijd
24 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands