Executive MBA in Bedrijfskunde in Bangladesh

Vergelijk Executive MBA Programma's in Bedrijfskunde in Bangladesh

Bedrijfskunde

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

Bangladesh is een van de landen met een oude, maar de kwaliteit systeem van hoger onderwijs. Het land heeft 50 openbare voorzieningen hoger onderwijs en meer dan 100 prive-instellingen. Dit heeft niet alleen ingeschakeld hoger onderwijs toegankelijk te zijn, maar ook meer het niveau van kwaliteit.

Executive MBA in Bedrijfskunde in Bangladesh

Lees meer

Executive Master Of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
Campus Voltijd September 2018 Bangladesh Dhaka

Op de graduate niveau, de School biedt de Executive MBA (EMBA) programma gericht op werkende professionals die werken met natuurlijk facilitators om kennis van de huidige zakelijke praktijken te krijgen. [+]

School of Business streeft naar een hoge kwaliteit afgestudeerden die in staat zijn om zich te plaatsen in de top gerangschikt posities in de lokale en internationale bedrijven zal produceren. De school biedt zowel undergraduate en post graduate programma's.

Op de graduate niveau, de School biedt de Executive MBA (EMBA) Programma gericht op werkende professionals die werken met natuurlijk facilitators om kennis van de huidige zakelijke praktijken te krijgen. School of Business combineert best practices uit de academische wereld en de industrie om en streeft naar de hedendaagse zakelijke praktijken te geven aan haar afgestudeerden.

TOELATINGSEISEN

Werkervaring: Minimaal 2 jaar werkervaring... [-]


Executive Mba (emba)

American International University-Bangladesh
Campus Deeltijd 4 semesters September 2018 Bangladesh Dhaka

Het Executive MBA programma integreert klaslokaal leren, vaardigheidsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Met een toegewijde Executive MBA-team samengesteld uit vaardigheden, carrières en bedrijfsrelatiespecialisten, bouwt het programma op ... [+]

Een belangrijk onderdeel van het bestuderen in een MBA-programma is het verwerven van vaardigheden. Studenten zullen analytische vaardigheden ontwikkelen, evenals essentiële managementvaardigheden zoals teamwork, leiderschap en effectieve communicatie. Een mogelijkheid om gegevens te interpreteren wordt ook ontwikkeld door middel van modules zoals Managing Finance, Managing Operations en Project Management. Bij de limoen bereikt u het laatste semester; u kunt deze toepassen op het onderzoek naar een belangrijk strategisch probleem.

Het Executive MBA programma integreert klaslokaal leren, vaardigheidsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Met een toegewijd Executive MBA-team dat bestaat uit vaardigheden, carrières en bedrijfsrelatiespecialisten, bouwt het programma op academische reputatie een kans om een ​​toekomstige carrière te creëren.... [-]