Filter
EMBA
Bangladesh Dhaka Studievorm: Alles Duur: Alles

Top Executive MBA Programma's in Bedrijfskunde in de Verenigde Dhaka Bangladesh

Een EMBA zou de oplossing zijn. Het stelt u in staat om uw baan te behouden, te leren van de experts en nieuwe vaardigheden toe te passen direct terug in de beroepsbevolking.

Studie in Bangladesh biedt tal van kansen voor studenten. Het systeem van het onderwijs in het land is sterk gesubsidieerd. Universiteiten, hogescholen en scholen in de Bangladesh bieden een levendige, creatieve en uitdagende omgeving die een kans geeft om de studenten voor het ontwikkelen van hun potentieel.

Dhaka heeft verschillende publieke en private hoger onderwijs instellingen, Dhaka University leidt in de voorhoede.Ook zijn er internationale universiteiten waar studenten ook toegang tot wereldwijde curricula

Beste Executive MBA Programma in Bedrijfskunde in de Verenigde Dhaka in Bangladesh

Lees meer Lees Minder

1 Results in Bedrijfskunde, Dhaka

Studies
Plaats
Bangladesh
Dhaka
Studievorm
Duur
Canadian University of Bangladesh

Op de graduate niveau, de School biedt de Executive MBA (EMBA) programma gericht op werkende professionals die werken met natuurlijk facilitators om kennis van de huidige ... [+]

School of Business streeft naar een hoge kwaliteit afgestudeerden die in staat zijn om zich te plaatsen in de top gerangschikt posities in de lokale en internationale bedrijven zal produceren. De school biedt zowel undergraduate en post graduate programma's.

Op de graduate niveau, de School biedt de Executive MBA (EMBA) Programma gericht op werkende professionals die werken met natuurlijk facilitators om kennis van de huidige zakelijke praktijken te krijgen. School of Business combineert best practices uit de academische wereld en de industrie om en streeft naar de hedendaagse zakelijke praktijken te geven aan haar afgestudeerden.

TOELATINGSEISEN

Werkervaring: Minimaal 2 jaar werkervaring... [-]

Bangladesh Dhaka
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands