Filter
EMBA
Denemarken Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Executive MBA Opleidingen in Business Studies in Denemarken

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Denemarken 's hoger onderwijs legt de nadruk op een technisch hoger onderwijs door de universiteit leren. De meeste van de Deense universiteiten biedt ook kwaliteit internationale studenten cultuur vanwege zijn ontspannen Scandinavische houding.

EMBA Opleiding in Business Studies in Denemarken

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Denemarken

AVT Business School

AVT's AMBA-geaccrediteerde Executive MBA is het enige echte globale leiderschapsprogramma dat in Denemarken wordt aangeboden. ... [+]

Executive MBA

De Executive MBA op AVT is een verrijkende reis waarmee u uw managementvaardigheden kunt versieren terwijl u de veranderende rollen van leiders in de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag verkent.

De MBA is een 18 maanden programma in twee delen:

Deel 1 is de CBA die zes maanden / 650 leeruren duurt. Deel 2 is de MBA die extra 12 maanden / 1300 leeruren duurt en bouwt voort op de succesvolle afronding van het CBA-programma.

Het eerste deel van de Executive MBA omvat een leuke, eye-opening studie tour naar Cambridge in Boston, Massachusetts, USA.

De Executive MBA-klasse reist ook naar Shanghai voor een onderdompeling in de Chinese markt.

... [-]
Denemarken Kopenhagen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands