Deeltijd Executive MBA-Opleiding in Bedrijfskunde in Denemarken

Bekijk Deeltijd Executive MBA Programma's in Bedrijfskunde in Denemarken 2018

Bedrijfskunde

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

Denemarken 's hoger onderwijs legt de nadruk op een technisch hoger onderwijs door de universiteit leren. De meeste van de Deense universiteiten biedt ook kwaliteit internationale studenten cultuur vanwege zijn ontspannen Scandinavische houding.

Deeltijd Executive MBA-Opleiding in Bedrijfskunde in Denemarken

Lees meer

Executive MBA

IBA International Business Academy
Campus Deeltijd September 2018 Denemarken Kolding

De Executive MBA is gebaseerd op vele jaren van onderwijs, onderzoek en consultancy, die centraal staan ​​in de activiteiten van academisch personeel bij Coventry University Business [+]

Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Bedrijfskunde in Denemarken. Executive MBA met de belangrijkste focusgebieden op strategie, HRM en financiën. De Executive MBA is gebaseerd op vele jaren onderwijs, onderzoek en advies, die centraal staan ​​bij de activiteiten van academisch personeel van de Coventry University Business School en IBA, en hebben geleid tot de ontwikkeling van hoogwaardige studieprogramma's op universitair niveau, onderzoek graden, internationale werkplaatsen, media werk en een groot aantal publicaties bij beide instellingen. VOOR WIE? De Executive MBA is een echt internationaal onderwijs voor zakelijke managers die gezamenlijk door Coventry University Business School in Engeland en de International Business Academy (IBA) in Kolding, Denemarken worden afgeleverd. Het programma doet een beroep op mensen die op hoog niveau en internationaal niveau managementkwalificaties willen krijgen. Het is voor mensen die al in leidinggevende posities zijn en die hun carrière willen bevorderen. WAARVAN? Alle modules, met een uitzondering, worden gegeven aan IBA in Kolding. De module Issues in Strategic Leadership wordt gedeeltelijk geleerd aan de Coventry University in een 3-daagse sessie. WAAROM MBA? Met de Executive MBA van IBA en Coventry University zal u: Ontwikkel jezelf persoonlijk en maak optimaal gebruik van je mogelijkheden Krijg nieuwe en waardevolle informatie Verwerven toegevoegde waarde en maak jezelf een actief voor je bedrijf Wees beter in staat om internationaal te werken in een steeds geglobaliseerde wereld Ontwikkel een analytisch begrip van zowel de functionele aard van het bedrijfsleven als de holistische aard van het management Ontwikkel een waaier van vaardigheden en het vermogen om een ​​verscheidenheid... [-]

Global Executive Mba

AVT Business School
Campus Deeltijd 18 maanden October 2018 Denemarken Kopenhagen

AVT's AMBA-geaccrediteerde Executive MBA is het enige echte globale leiderschapsprogramma dat in Denemarken wordt aangeboden. [+]

Executive MBA

 

De Executive MBA op AVT is een verrijkende reis waarmee u uw managementvaardigheden kunt versieren terwijl u de veranderende rollen van leiders in de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag verkent.

De MBA is een 18 maanden programma in twee delen:

Deel 1 is de CBA die zes maanden / 650 leeruren duurt. Deel 2 is de MBA die extra 12 maanden / 1300 leeruren duurt en bouwt voort op de succesvolle afronding van het CBA-programma.

Het eerste deel van de Executive MBA omvat een leuke, eye-opening studie tour naar Cambridge in Boston, Massachusetts, USA.

De Executive MBA-klasse reist ook naar Shanghai voor een onderdompeling in de Chinese markt.... [-]