Filter
EMBA
Denemarken Kopenhagen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Executive MBA Opleidingen in Business Studies in de Verenigde Kopenhagen Denemarken

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. U kunt zelfs werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Ondanks zijn kleine bevolking, Denemarken geldt als een van de wereld 's meest innovatieve landen dankzij een sterke nadruk op onderzoek en onderwijs van hoge kwaliteit. Je zal ook studeren in een veilige, vriendelijke en innovatie-gedreven omgeving.

Gelegen aan de oostkust van Seeland, die zich uitstrekt over een deel van Amager is Kopenhagen stad. Dit is de hoofdstad van Denemarken, met een bevolking van meer dan 1 miljoen inwoners. Het heeft tal van private en publieke universiteiten.

Top EMBA Programma in Business Studies in de Verenigde Kopenhagen in Denemarken

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Kopenhagen

Graden
Plaats
Denemarken
Kopenhagen
Studievorm
Tempo
AVT Business School

AVT's AMBA-geaccrediteerde Executive MBA is het enige echte globale leiderschapsprogramma dat in Denemarken wordt aangeboden. ... [+]

Executive MBA

De Executive MBA op AVT is een verrijkende reis waarmee u uw managementvaardigheden kunt versieren terwijl u de veranderende rollen van leiders in de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag verkent.

De MBA is een 18 maanden programma in twee delen:

Deel 1 is de CBA die zes maanden / 650 leeruren duurt. Deel 2 is de MBA die extra 12 maanden / 1300 leeruren duurt en bouwt voort op de succesvolle afronding van het CBA-programma.

Het eerste deel van de Executive MBA omvat een leuke, eye-opening studie tour naar Cambridge in Boston, Massachusetts, USA.

De Executive MBA-klasse reist ook naar Shanghai voor een onderdompeling in de Chinese markt.

... [-]
Denemarken Kopenhagen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands