Filter
EMBA
Duitsland Frankfurt am Main Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA Programma's in Business Studies in de Verenigde Frankfurt am Main Duitsland

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Als de grootste stad in de deelstaat Hessen, Frankfurt am Main stad heeft ruim 700.000 inwoners. Dit is het financiële centrum van Duitsland en in Europa. De stad heeft twee universiteiten en een aantal gespecialiseerde scholen voor hoger onderwijs.

Beste Executive MBA Programma in Business Studies in de Verenigde Frankfurt am Main in Duitsland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Frankfurt am Main

Graden
Plaats
Duitsland
Frankfurt am Main
Studievorm
Tempo
Frankfurt School of Finance & Management

De Executive Master of Business Administration (MBA) is bedoeld voor ervaren managers die hun managementvaardigheden en leiderschap vaardigheden te ontwikkelen door midde ... [+]

De Executive MBA (EMBA) van de Frankfurt School bereidt gerichte voorbereiding op de top management posities. De uitdagende programma van de studie maakt het mogelijk part-time in 18 maanden is de internationaal gerenommeerde Master of Business Administration (MBA) te verwerven. Het is gericht op ervaren zakelijke leiders die hun management kennis en leidinggevende vaardigheden inzetten en willen professioneel te ontwikkelen. In onze MBA profiteren van de kwaliteit van gerenommeerde hoogleraren en artsen, innovatieve case study gericht onderwijs, individueel op maat gesneden voor u Leadership Coaching en optionele overzeese modules om 's werelds toonaangevende partner universiteiten, zoals CEIBS in Shanghai, China en de Stellenbosch Business School in Kaapstad, Zuid-Afrika. De MBA van de Frankfurt School opent deuren en is internationaal erkend en gewaardeerd.... [-]

Duitsland Frankfurt am Main
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
18 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands