Filter
EMBA
Finland Helsinki Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top EMBA Opleidingen in Bedrijfskunde in de Verenigde Helsinki Finland

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Helsinki is de hoofdstad van Finland. Het is gelegen in de regio Uusimaa en heeft een bevolking van meer dan 600.000 inwoners. Het is de thuisbasis van verschillende universiteiten en andere instellingen van hoger onderwijs.

Beste EMBA Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde Helsinki in Finland

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Bedrijfskunde, Helsinki

Henley Business School

De Executive MBA is bedoeld voor ervaren en ambitieuze managers die hun leidinggevende en managementcompetenties ontwikkelen. Het programma is gestructureerd om u in staa ... [+]

Het creëren van betere resultaten

De Henley Executive MBA is een intense en lonende ervaring. Het is uitdagend, stimulerend en relevant. In veel gevallen is het levensveranderend.

Driemaal geaccrediteerd door AMBA, EQUIS en AACSB, en van de meest bekende MBA's in de wereld, is de Henley Executive MBA ontworpen om u te helpen de best mogelijke resultaten te bereiken in het bedrijfsleven en in het leven. De voordelen kunnen duidelijk worden gemeten, waardoor u persoonlijk en in ruime mate aan uw bedrijf een aanzienlijke ROI levert. De Henley Executive MBA is het enige MBA-programma in Finland dat een master's degree aanbiedt.

Maak gebruik van onze wereldwijd erkende expertise in internationale zaken, leiderschap, bedrijfsnaam en internationale financiën. Leer hoe je strategisch denkt en meer vertrouwen krijgt. Wij zullen op alle niveaus, door coaching en persoonlijke ontwikkeling, met u samenwerken om u het vertrouwen en de energie te geven om uw uitdagingen aan te pakken en de focus die u nodig heeft om uw doelen te bereiken.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Deeltijd
2 - 7 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hanken School of Economics

Hanken Executive MBA is een internationaal geaccrediteerd programma gevestigd in Helsinki, Finland. Na het afronden van dit programma heb je inzichten en hulpmiddelen om ... [+]

Maak indruk met EMBA van Hanken

Hanken Executive MBA is een internationaal geaccrediteerd programma gevestigd in Helsinki, Finland. Na het afronden van dit programma heb je inzichten en hulpmiddelen om impact te hebben in elke zakelijke omgeving.

Ons programma stelt u in staat uw strategische besluitvorming en leiderschapskwaliteiten te versterken, waardoor u wordt uitgerust om waarde te creëren voor uzelf, uw organisatie en uw klanten, evenals andere belanghebbenden.

Hanken Executive MBA is een tweejarig parttime executive education-programma in het Engels. Wij geloven in de kracht van dialoog, persoonlijke interactie en relaties: we herkennen het individu in de groep, onze groepen zijn klein en onze docenten en docenten zijn zeer toegewijd aan ons programma.... [-]

Finland Helsinki
Maart 2020
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands