Deeltijd EMBA's in Business Studies in de Verenigde Bromley Verenigd Koninkrijk 2020

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. U kunt zelfs werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engelan… Meer informatie

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. U kunt zelfs werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd EMBA Opleiding in Business Studies in de Verenigde Bromley in UK

Lees Minder
DSM Assessment & Training
Bromley, United Kingdom

DSM Assessment

EMBA
01 Aug 2020
Online en Campus gecombineerd
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online