Deeltijd EMBA Programma in Bedrijfskunde in de Verenigde East of England Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd EMBA Programma's in Bedrijfskunde in de Verenigde East of England Verenigd Koninkrijk 2018

Bedrijfskunde

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd EMBA Programma in Bedrijfskunde in de Verenigde East of England in UK

Lees meer

Win Een 25% Beurs Deeltijd Executive Mba Op Hertfordshire Business School

Sqore - Student Competition
Campus Deeltijd Verenigd Koninkrijk Hatfield

Met deze MBA kunt u de kritische en reflecterende strategische leiderschapsvaardigheden ontwikkelen die u in een onzekere wereld moet slagen. Het zal uw aannames uitdagen, flexibel denken, effectieve besluitvorming en verantwoordelijk beheer ontwikkelen. Deze MBA cursus is volledig geaccrediteerd door de Association of MBAs (AMBA) en ons onderschreven door de NHS Leadership Academy. [+]

Denk je aan het versterken van je managementvaardigheden? Een deeltijd Executive MBA in Hertfordshire Business School kan het antwoord zijn.

Ontworpen voor professionals zoals u, loopt de Executive MBA over 10 weekenden (vrijdag tot zondag) in een 2,5 jaar programma.

Registraties zijn nu geopend.

Kies om te beginnen op een van deze data:

20 januari 2018 21 september 2018 Deadline: 1 januari 2018, 12 uur Neem nu de uitdaging Sqore voor de kans om ook een 25% -beurs voor deze belonende MBA te winnen. [-]