Deeltijd Executive MBA in Bedrijfskunde in de Verenigde Hatfield Verenigd Koninkrijk

Beste Deeltijd Executive MBA Opleidingen in Bedrijfskunde in de Verenigde Hatfield Verenigd Koninkrijk 2018

Bedrijfskunde

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd Executive MBA Programma in Bedrijfskunde in de Verenigde Hatfield in UK

Lees meer

Win Een 25% Beurs Deeltijd Executive Mba Op Hertfordshire Business School

Sqore - Student Competition
Campus Deeltijd Verenigd Koninkrijk Hatfield

Met deze MBA kunt u de kritische en reflecterende strategische leiderschapsvaardigheden ontwikkelen die u in een onzekere wereld moet slagen. Het zal uw aannames uitdagen, flexibel denken, effectieve besluitvorming en verantwoordelijk beheer ontwikkelen. Deze MBA cursus is volledig geaccrediteerd door de Association of MBAs (AMBA) en ons onderschreven door de NHS Leadership Academy. [+]

Denk je aan het versterken van je managementvaardigheden? Een deeltijd Executive MBA in Hertfordshire Business School kan het antwoord zijn.

Ontworpen voor professionals zoals u, loopt de Executive MBA over 10 weekenden (vrijdag tot zondag) in een 2,5 jaar programma.

Registraties zijn nu geopend.

Kies om te beginnen op een van deze data:

20 januari 2018 21 september 2018 Deadline: 1 januari 2018, 12 uur Neem nu de uitdaging Sqore voor de kans om ook een 25% -beurs voor deze belonende MBA te winnen. [-]